Laivan ravintolatoiminnan vetäjä – Viking Line Abp – Työpaikat


Haluatko liittyä tiimiimme ja kehittää Itämeren ravintolaelämyksiä yhdellä Viking Linen laivoista? Oletko valmis johtamaan ravintolamaailmaa merellä? 🚢 

Ravintolatoiminnan vetäjänä johdat laivan ravintoloita ja varmistat, että asiakkaat saavat aalloilla ikimuistoisia ravintolakokemuksia.

Virallinen nimikkeesi on ravintolapäällikkö, mutta aivan tavanomaisesta ravintolapäällikön työstä ei ole kyse: laivasta riippuen vastuullasi on kokonaisuus, johon kuuluu 2–3 ruokaravintolaa, aamiaistarjoilut, yökerho, pubi, kahvilat ja kokousosasto. 

Tehtävässä vastaat ravintoloiden budjetista ja sen seurannasta sekä myynnin ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Saat keskittyä hallinnolliseen työhön, mutta kierrät myös ravintoloissa varmistamassa, että homma toimii ja henkilökunnalla on mahdollisuudet onnistua työssään. 

Ympärilläsi on ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluu sesongista riippuen 30–50 henkilöä. Toimit esihenkilönä hovimestareille ja vuorovastaaville, jotka puolestaan vastaavat ravintolan työntekijöiden lähiesihenkilötyöstä. Raportoit työssäsi aluksen intendentille ja varustamon ravintolapäällikölle. Viikkarilaisten yhteisö on tiivis, ja yhteishenki on meille iso ylpeyden aihe.

Työ on vakituinen, ja aloituspäivästä sovimme kanssasi.

Miksi Viikkarille?

Työskentelemme 10 päivää töissä, 10 päivää vapaalla -mallilla. Teet hieman tavallista pidempiä n. 10,5-tuntisia työpäiviä. Vastineeksi saat yhtä työpäivää kohden aina yhden palkallisen vapaan. Meillä työt eivät seuraa maihin, sillä vastuu on jaettu kahden ravintolatoiminnan vetäjän kesken. 

Työajan välissä voit käydä esimerkiksi syömässä laivan messissä tai levätä hytissä – majoitus ja ruokailu kuuluvat luontaisetuihisi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

✅ Menomatkat töihin, eli voit asua missä päin Suomea tahansa.

✅ Henkilökunnan oman kuntosalin sekä tuntuvat henkilökunta-alennukset laivan myymälöihin.

✅ Työehtosopimuksen mukaisen palkan. Palkka koostuu peruspalkasta, ruoka- ja asumislisästä sekä myyntiin sidotusta palvelurahasta. Kuukausipalkka kokonaisuudessaan on n. 3770 €.

Merityössä veroprosentti on yleisesti ottaen pienempi kuin maatuloista maksettava veroprosentti. Tarvitset siis meriverokortin, ja ohjeistamme sinua tämän hankkimisessa. 

Entä mitä toivomme sinulta?

Edellytämme sinulta koulutusta ravintola-alalta, johtamiskoulutusta tai vastaavaa työkokemusta esihenkilötyöstä ravintola-alalla. Aiempi kokemus useamman ravintolan samanaikaisesta johtamisesta tarjoaa hyvän pohjan työhön, jossa vastuullasi on kokonainen ravintolamaailma.

Nautit tuloshakuisesta työstä, ja sinulla on intoa kehittää ravintoloiden toimintaa tulevaisuuden trendien mukaisesti. Sinulle on luontevaa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja pitää ison tiimin langat käsissäsi. Olet aloitekykyinen, vastuullinen ja pystyt tekemään nopeita päätöksiä tilanteen niin vaatiessa.

Hyppää mukaan aalloille ja tule luomaan ravintolaelämyksiä osana Viking Linen porukkaa! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.12.2024.

Heräsikö kysyttävää? Varustamon ravintolapäällikkö Janne Lindholm vastaa mielellään. Hänet tavoitat sähköpostilla [email protected].

Työehtosopimuksen mukainen palkka. Palkka koostuu peruspalkasta, ruoka- ja asumislisästä sekä myyntiin sidotusta palvelurahasta. Kuukausipalkka kokonaisuudessaan on n. 3770 €.





Source link