Tarjoilija, Hype Areenan All Day Bistro Lilla Sten – HOK-Elanto – Työpaikat


Tervetuloa rakentamaan kanssamme jotain ihan uutta! Espoon Kivenlahdessa alkuvuodesta 2025 vaiheittain avautuva Hybridiarena Hype tuo kuluttaja- ja yritysasiakkaille täysin uudenlaisen elämyskeskuksen. 17 000 neliömetrin areena yhdistää saman katon alle monipuolisen kattauksen aktiivisen elämän palveluita: yritystapahtumat, viihde-elämykset, modernit hyvinvointimahdollisuudet sekä korkeatasoisen ravintolatarjonnan. Ravintolakokonaisuutemme kuuluu alakerran All Day Bistro Lilla Sten, upealla näköalalla varustettu kattoravintola Stensvik sekä catering-palvelut koko areenalle.

Lilla Sten on sielukas bistro-kahvila tapahtumatalon ytimessä. Päivä alkaa aamiaisella ja jatkuu lounastarjoilun jälkeen illan bistrotunnelmaan. Meiltä asiakkaat löytävät energiaa ennen ja jälkeen treenin, virkistystä työpäivän lomassa, laadukkaita leivonnaisia, täytettyjä leipiä, naposteltavaa ja herkullista ruokaa niin kiireettömään ruokailuun kuin mukaan otettavaksi. Yksittäisten asiakkaiden lisäksi Lilla Sten palvelee yrityksiä, joukkueita ja muita ryhmätilaisuuksia – aina Hybridiareena Hypen 1500 hengen tapahtumiin saakka.

Ensisijaisesti työskentelet tapahtumakeskuksen sydämessä sijaitsevassa tunnelmallisessa Lilla Sten All Day Bistrossa. Lilla Sten palvelee Hypen päivittäisiä vieraita ja kokousasiakkaita rakkaudella aina aamiaisesta illan rentoihin bistroannoksiin. Toimenkuvasi on monipuolinen, sillä Lilla Stenistä käsin hoidetaan myös kokoustarjoilua ja Hybridiareenan tilaisuuksia.

Tarjoamme sinulle työn ainutlaatuisessa, modernissa kahvila-bistroympäristössä, jossa vaihtelua päiviin tuo myös yritys ja kokoustapahtumat. Toivomme sinulta reipas asiakaspalveluasennetta, taitoa toimia osana tiimiä ja kykyä luoda lämmin tunnelma asiakkaille. Onnistut tehtävässä hienosti, jos osaamisesi ja työkokemuksesi vastaa tulevaa toimenkuvaasi. Lisäksi aiempi työkokemus baarityöskentelystä katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hypessä työskentelet talon ravintolapalveluista vastaavan ravintolajohtaja Antti Ahokkaan tiimissä. Antin terveiset hakijoille: ”Onnistuminen vaatii aina yhteispeliä, ja meillä jokaista tiimin jäsentä kuunnellaan ja arvostetaan. Jotta voisimme olla parhaimmillamme asiakkaiden edessä, meillä tulee olla mukavaa myös keskenämme, ja erilaista persoonista ja heidän monipuolisesta työkokemuksestaan rakennetaan toimivin joukkue. Pidetään pilkettä silmäkulmassa ja mennään ilon kautta. Tervetuloa rakentamaan yhdessä jotain uutta ja ikimuistoista.”

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen (60h/3 vko) ja vakituisen työn HOK-Elannossa. HOK-Elanto on luotettava ja vakaa työnantaja. Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat esimerkiksi, kun asioit ruokakaupassamme, ruokailet ravintolassamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotellissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Tutustu tarkemmin: Henkilöstöedut – HOK-Elanto

Tervetuloa rakentamaan yhdessä Lilla Stenin keidasta! Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolajohtaja Antti Ahokas. Antin tavoitat parhaiten sähköpostilla [email protected]

Ota yhteyttä:
Sähköposti: [email protected]
Sijainti: Vanha Jorvaksentie 3 02320 Espoo





Source link