Ravintolapäällikkö, Järvenpään Presso ja Pizza & Buffa ravintoloihin – HOK-Elanto – Työpaikat


Tervetuloa ravintolapäälliköksi avaamaan Presso ja Pizza & Buffa -ravintoloita Järvenpään Prisman yhteyteen

PRESSO on osa vakiintunutta, suomalaista kahvilakulttuuria. Presson kulmakivet ovat tuore vaaleapaahtoinen kahvi ja vastapaistettu pulla. Pressossa pullantuoksuiseen tunnelmaan yhdistyy konstailemattomuus, ulkona syömisen helppous, ja ylpeys omasta arjen kulttuurista. Tätä läheistä, leppoisaa ja kotoista kulttuuria haluamme vaalia meillä Pressossa. Olemme helposti lähestyttävä, kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät, pikkusyötävät ovat kotoisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita. Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle.

PIZZA & BUFFA on suomalaista pizza- ja lounaskulttuuria kenties maukkaimmillaan. Tarjoamamme ruoka on itse tehtyä, terveellistä, monipuolista ja kotoista. Missionamme on asiakkaan arjen helpottaminen ja rikastuttaminen. Ravintolassamme tehdään lujasti työtä, emmekä tingi laadusta missään vaiheessa. Buffa tarjoaa pizzojen ohella suomalaista, terveellistä kotiruokaa, sekä aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia, unohtamatta yllätyksellisiä fiestojamme.

Buffa on luotettava ja turvallinen arkipäivän ruokapaikka, jolla on sijansa asiakkaiden jokaisessa viikossa. Raaka-aineemme ovat laadukkaita, ruokalistamme monipuolisia, ja tarjonta on terveellistä. Molemmat konseptit on rakennettu ajatuksella: Arki on hyviä hetkiä. Arki saa olla kivaa. Avaamme Presson jo toukokuun alussa ja Pizza & Buffan juhannuksen jälkeen.

Ravintolapäällikkönä tulet vastaamaan molempien ravintoloiden konsepteista

Oletko työssäsi viihtyvä ravintola-alan vahva ammattilainen? Innostutko ravintolan operatiivisesta johtamisesta ja hyvän fiiliksen luomisesta sekä omalle tiimille että sen kautta myös asiakkaille? Ymmärrätkö myynnin merkityksen kaiken liiketoiminnan perustana? Haluatko kehittää toimintaa yhdessä koko tiimin kanssa, omiisi luottaen ja heitä arvostaen? Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua tässä tehtävässä, jos vastaus näihin kysymyksiin on myönteinen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tulosvastuullisen ravintolapäällikön tehtävistä ja arvostamme erityisesti kokemusta ketjuravintoloiden liidaamisesta. Ymmärrät tasalaatuisuuden merkityksen ja innostat koko tiimisi työskentelemään yhdessä asiakkaiden ilahduttamiseksi – konseptin mukaisesti.

Esihenkilönäsi tehtävässä toimii ryhmäpäällikkö Ismo Tuominen, joka kuvailee odotuksiaan uudelle ravintolapäällikölle seuraavin sanoin: ”Erinomaisessa johtamisessa tarvitaan innokkuutta ja palavaa halua onnistua työssään. Työntekijäkokemuksen merkityksen ymmärrys ja hyvän duunifiiliksen luominen turvallisen jämäkällä johtamisella on onnistumisen ytimessä. Asiakaskokemuksen johtaminen yhdessä innostuneen tiimin kanssa on avainasemassa menestykseen, ja tähän saat minusta hyvän sparrikaverin.”

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn HOK-Elannossa, joka on luotettava ja vakaa työnantaja. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 3200-3700€/kk.
Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat esimerkiksi, kun asioit ruokakaupassamme, ruokailet ravintolassamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotellissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, joka on käytettävissä ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Satu Rytkönen. Sadun tavoitat ma 17.2. klo 10-12 välisenä aikana numerosta 010 766 0647, sekä sähköpostitse [email protected].

Ota yhteyttä:
Sähköposti: [email protected]
Sijainti: Rantakatu 5, 04400 Järvenpää





Source link