Ravintola-apulaisia Helsinkiin, Compass Group Finland Oy – Helsinki


Tässä laumassa hymy ei hyydy

Hellurei Helsinki! Olemme sali/keittiöapuja vaille täydellinen lauma.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

  • Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (20-30 h/vko)
  • pääsääntöinen työaika 6.30-15 välillä
  • Työ alkaa 12.8. tai sopimuksen mukaan

Tässä laumassa hymy ei hyydy 

Haemme kahta tekijää tekemään töitä PK-seudun ravintoloissamme. Työskentely tapahtuu  useammassa ravintolassa, joko keittiössä tai salissa. Pääset näkemään erilaisia ravintoloita ja työskentelemään erilaisissa työtiimeissä.

Sali/keittiöapulaisena työsi on mukavan monipuolista. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi lounaslinjaston hoitoa, salin ja keittiön työtehtäviä, asiakaspalvelua ja astiahuoltoa. Työyhteisömme on savuton.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi  ja koko työtiimisi varmistaa, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €,  lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Etsimme Can Do -asennetta!

Eduksesi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, mutta asenne on kuitenkin kaikista tärkein. Olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on kyky mukautua muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta tuottaa asiakkaille elämyksiä.  Pärjäät työssäsi suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävässä tarvitset hygieniapassin.

Tee laumasta kokoaan suurempi  

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.8.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue meistä lisää: www.compass-group.fi  



Source link