Sykkiikö sydämesi käsillä tekemiselle ja kovakuoriselle leivälle ? Oletko kiinnostunut artesaanileivonnasta?
Etsimme Patisserie Teemu Auralle kokoaikaista leipuri-kondiittoria! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on toistaiseksi voimassa oleva.
Patisseriessa pääset valmistamaan timanttisia artesaanituotteita laadukkaista raaka-aineista niin leipomon kuin konditoriankin puolella. Voit olla urasi alussa tai leipomoalan rautainen ammattilainen, täällä saat mahdollisuuden kehittyä ja hioa taitojasi artesaanileivonnan parissa.
Työ on vuorotyötä. Vuorot sijoittuvat ajalle 5-16.30 sekä yöpaistovuorot sijoittuvat ajalle 22.30-06 ja 02-9.30 aina viikoksi kerrallaan. Työtä tehdään pääasiassa tiimissä, mutta odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen – can do – asenne!
Tarjoamme sinulle:
- Kokoaikaisen työn
- Asiakasyrityksessä sovellettavan maran tes:in mukaisen palkkauksen sopimuksen mukaan
- Kattavan perehdytyksen
Odotamme sinulta:
- Huippua asennetta sekä joustavuutta
- Alan koulutusta
- Sujuvaa suomenkielen osaamista
- Hygieniapassia
- Valmiutta yötyöhön
- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi
Leipomo sijaitsee Helsingin Vartioharjussa jonka vuoksi sinulla olisi hyvä olla auto käytössäsi.
Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi CVn kanssa tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae paikkaa viimeistään 15.08.2024 20:59 mennessä.
Zugu Oy
Meidän tarinaMielestämme yksi parhaista asioista maapallolla on tuore, rapeakuorinen leipä. Se sisältää suuria tunteita!Leipämme sielu on hapanjuuri, josta alkaa jokaisen leipämme matka. Käyttämämme juuri on seurannut meitä vuodesta 2011 eli tarinamme alusta alkaen. Leivän valmistaminen on yksinkertaista, mutta se vaatii oman aikansa. Juurileipämme tekemiseen alusta loppuun kuluu kaksi vuorokautta. Jos ajassa oikaisee, sen tuntee heti maussa. Lisäksi tarvitaan muutama laadukas raaka-aine, tulikuuma uuni, malttia ja paljon rakkautta.Hapanjuureen lisätään vettä, suolaa ja jauhoja, jotka olemme valinneet tarkoin mm. Malmgårdin pientilalta. Kaikki leipämme syntyvät käsityönä. Huolellinen alustus, taikinan lämmittäminen käsissä vaivaamalla sekä taittelemalla ja lopuksi pitkä kohotus aikaansaavat täydellisen rakenteen ja sitkon. Rapean kuoren salaisuus on leivän paistaminen kuumassa, höyryävässä kiviarina-uunissa.Samalla suurella intohimolla suhtaudumme myös muuhun leipomiseen. Olemme luovia ja tinkimättömiä käsityöläisiä, ja haluamme tarjoilla teille rohkeita ja kekseliäitä makumaailmoja. Leipien lisäksi bravuureitamme ovat näyttävät leivokset ja kakut, herkulliset pullat ja suussa sulavat croissantit. Uskomme, että maailmasta voi loihtia ripauksen paremman paikan leipomalla.Yrityksemme sydän on intohimoinen henkilökunta sekä sitoutuneet asiakkaat, jotka puskevat meitä päivittäin tekemään parhaamme.Tervetuloa nauttimaan luovan hulluuden herkullisista lopputuotteista kanssamme!
Rekrytointia hoitaa Barona
Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.