Kokki, S-Herkkukeittiö – HOK-Elanto – Työpaikat


Haemme S-Herkkukeittiöön kokkeja vakituiseen työsuhteeseen!

HOK-Elannon S-Herkkukeittiössä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa myymälöiden palvelutiskeille sekä kuluttajapakattuna S-ryhmän ruokakauppoihin ja ABC ravintoloihin läpi Suomen. S-Herkkukeittiö sijaitsee Vantaan Viinikkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kokkina tulet työskentelemään sekä lämpöisen, että kylmän keittiön puolella. Työ on monipuolista ruuan valmistuksesta pakkaamiseen. Tuote-erien koot vaihtelevat isoista massoista pieniin eriin. Tuotteet valmistetaan tarkan reseptiikan ja työohjeiden pohjalta. Toiminnassa korostetaan tarkkaa hygieniaosaamista, jotta tasalaatuisuus ja tuoteturvallisuus toteutuu. Tuotantoprosessin kaikkia vaiheita seurataan ja todennetaan eri menetelmin.

Olemme pieni tuotantolaitos, joka tuottaa n. 1 000 000 kg valmisruokaa vuodessa. Toimintamme mahdollistaa ammattitaitoinen, pitkäaikainen ja sitoutunut henkilökunta. S-Herkkukeittiöllä työskentelee tällä hetkellä noin 40 henkilöä vakituisessa työsuhteessa eri tehtäväalueilla, tuotannossa, varastossa ja eri asiantuntijatehtävissä. Jokaisen työtehtävä on merkityksellinen ja kehitystyötä teemme yhdessä. S-Herkkukeittiö toimii osana HOK-Elanto liiketoimintaa.

Valmisruokien kysyntä kasvaa koko ajan, ja varsinkin HOK-Elannon alueella Premium-tasoiselle valmisruoalle on paljon kysyntää. S-Herkkukeittiöllä olemmekin ylpeitä siitä, että teemme laadukkaista raaka-aineista aidosti käsin tehtyä ruokaa, jolla on vankka asema S-ryhmän ruokakaupoissa.

Tehtävä edellyttää

  • aikaisempaa kokemusta kokin tai elintarvikealan työtehtävistä
  • sujuvaa kirjallista suomen kielen osaamista, sillä reseptiikka ja todentamiset ovat suomenkielellä
  • katsomme eduksi elintarvikealaan liittyvät koulutukset
  • kykyä työskennellä vaihtelevassa vuorotyössä

Toivomme, että sinulla on aito innostus ja intohimo ruokaa, sekä sen valmistusta kohtaan. Pidämme tärkeänä tiimityöskentely taitoja kuin myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 6-22 väliselle ajalle ja työt alkavat syyskuussa.

Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, joka on 11,33€/h – 15,26€/h koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan. Palkkaan lisätään myös TES:in mukaiset vuorolisät.

Tarjoamme sinulle 30-37,5 h/vko vakituisen työn HOK-Elannossa, joka on luotettava ja vakaa työnantaja. Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Voit tutustua henkilöstöetuihimme tarkemmin täältä: Henkilöstöedut – HOK-Elanto

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Miia Salonen ja tuotantovastaava Taru Mäkelä. Miian ja Tarun tavoittaa arkisin klo 13-15 välisenä aikana. Miian tavoitat numerosta 010 766 7394 ja Tarun 010 766 7391.

Haastattelut suoritetaan ryhmähaastatteluna ja ne pidetään S-herkkukeittiöllä 14.8 sekä 28.8. Lähetämme kutsut ja aikaehdotukset haastatteluun valituille sähköpostitse.

Hae mukaan S-Herkkukeittiön tiimiin jo tänään!
Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, ja kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuajan aikana. Ilmoitamme kuitenkin kaikille hakijoille jatkosta hakuajan päätyttyä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Ota yhteyttä:
Sähköposti: [email protected]
Sijainti: Tahkotie 1, 01530 Vantaa

Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, joka on 11,33€/h – 15,26€/h koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan. Palkkaan lisätään myös TES:in mukaiset vuorolisät.





Source link