Kokki / ruokalatyöntekijä, Jyväskylään, Valio Oy – Jyväskylä


Maistuisiko työ Valiolla, tunnetussa ruokatalossa? Haemme kokoaikatyöhön kokkia/ravintolatyöntekijää henkilöstöravintola Apettaan alkaen 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Kokki /Ruokalatyöntekijä huolehtii henkilöstöravintolan tehtävistä kuten lounaiden, salaattien ja välipala- tuotteiden valmistuksesta, linjaston hoitamisesta, astiahuollosta ja asiakaspalvelusta. Noudatamme vastuullisesti omavalvonta suunnitelman toteuttamista.  Työhön kuuluu myös raaka-aineiden tilaaminen, -vastaanottaminen ja laskujen käsittely.

Työ on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin tehtävää päivätyötä, ajoittuen klo 6,30-18 välille. 

Sinulta edellytämme:

– suurtalouskokin tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta 

– ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta vastuullisessa työssä 

– positiivista asennetta, joustavuutta, organisointikykyä ja soveltuvuutta tiimityöskentelyyn

– ymmärrät hygienian merkityksen työssäsi ja olet suorittanut hygieniapassi koulutuksen

– hyviä asiakaspalvelutaitoja  

Meiltä saat hyvän perehdytyksen monipuoliseen tehtävään nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä, ammattitaitoisten tiimien tuen sekä suuren elintarvikeyrityksen edut.    

Tehtävässä noudatetaan Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja: laatuasiantuntija Leena Ouli p. 050- 384 2983 / viikko 36 ma-ke klo 9-10 tai ti-to klo 13-14. 

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 12.9.2024 mennessä hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa: 29.08.2024 15:00Hakuaika päättyy: 12.09.2024 23:59



Source link