Maistuisiko työ Valiolla, tunnetussa ruokatalossa? Haemme kokoaikatyöhön kokkia/ravintolatyöntekijää henkilöstöravintola Apettaan alkaen 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.
Kokki /Ruokalatyöntekijä huolehtii henkilöstöravintolan tehtävistä kuten lounaiden, salaattien ja välipala- tuotteiden valmistuksesta, linjaston hoitamisesta, astiahuollosta ja asiakaspalvelusta. Noudatamme vastuullisesti omavalvonta suunnitelman toteuttamista. Työhön kuuluu myös raaka-aineiden tilaaminen, -vastaanottaminen ja laskujen käsittely.
Työ on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin tehtävää päivätyötä, ajoittuen klo 6,30-18 välille.
Sinulta edellytämme:
– suurtalouskokin tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta
– ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta vastuullisessa työssä
– positiivista asennetta, joustavuutta, organisointikykyä ja soveltuvuutta tiimityöskentelyyn
– ymmärrät hygienian merkityksen työssäsi ja olet suorittanut hygieniapassi koulutuksen
– hyviä asiakaspalvelutaitoja
Meiltä saat hyvän perehdytyksen monipuoliseen tehtävään nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä, ammattitaitoisten tiimien tuen sekä suuren elintarvikeyrityksen edut.
Tehtävässä noudatetaan Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry:n työehtosopimusta.
Lisätietoja: laatuasiantuntija Leena Ouli p. 050- 384 2983 / viikko 36 ma-ke klo 9-10 tai ti-to klo 13-14.
Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 12.9.2024 mennessä hakulinkin kautta.
Hakuaika alkaa: 29.08.2024 15:00Hakuaika päättyy: 12.09.2024 23:59