Haemme ammattitaitoista, reipasta ja oma-aloitteista kokkia monipuolisiin tehtäviin Jorvin sairaalan keittiöön.
Työtehtäviisi kuuluu ruoan valmistaminen potilaille ja henkilökunnalle huomioiden myös erityisruokavaliot. Kokit työskentelevät myös potilasruoan jaossa, astiahuollossa ja muissa keittiön monipuolisissa tehtävissä. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti klo 6.00-17.00 välille. Työ sisältää myös viikonlopputyötä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi ripeää työotetta, tarkkuutta ja luovuutta. Odotamme sinulta positiivista ja palveluhenkistä asennetta ja vankkaa työskentelyotetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja.
Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Meillä pääset tekemään mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla. Saat kattavan perehdytyksen ja ajantasaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi. Tarjoamme työntekijöillemme liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaedun sekä tuetun työpaikkaruokailun.
Palkkaus, työvuoro- ja kokemuslisät, pitkät vuosilomat sekä työsuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Tutustu toimintaamme: https://www.hus.fi/ammattilaiselle/potilas-ja-henkilostoruokailu
Jos kiinnostuit, hae meille hakuajan loppuun mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
HUSissa olet elämäntyössä!
Tehtävän kelpoisuusehdot
Alan ammattikoulutus ja soveltuva kokemus.
Tehtävään valittavan tulee olla täysi-ikäinen.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.
Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa: Palveluesihenkilö Pasi Huotari, puh. 050 428 4325, [email protected]