Hangossa, vain kivenheiton päässä merestä, sijaitseva ravintola Origo on tunnettu laadukkaasta ruoastaan, sesongin parhaista raaka-aineista ja ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Origossa yhdistyvät merellinen ympäristö, rento ilmapiiri ja kunnianhimoinen tekeminen.
Keittiöpäällikkönä vastaat keittiön päivittäisestä toiminnasta ja tiimin johtamisesta esimerkillä. Suunnittelet ja toteutat ruokalistoja sesonkien mukaan sekä huolehdit raaka-aineiden tilauksista, kustannustehokkuudesta ja ruokahävikin minimoinnista. Johdat tiimiäsi kannustavalla otteella ja varmistat keittiön laadukkaan ja sujuvan toiminnan kiireessäkin.
Työ on kokoaikainen sesonkityö alkaen toukokuussa ja kestäen elokuulle.
Odotamme sinulta:
- Kokemusta esihenkilötehtävistä ravintolakeittiössä
- Vahvaa organisointi- ja paineensietokykyä
- Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
- Motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta
Tarjoamme sinulle:
- Upeat puitteet Hangon merellisessä ympäristössä
- Vastuullisen ja vaihtelevan työnkuvan
- Asiakasyrityksemme henkilöstöedut
- Apua majoituksen löytämisessä
- Palkkauksen sopimuksen mukaan (väh. Mara TES 15,65-17,03 €/h)
Oletko valmis tarttumaan tilaisuuteen?
Haluamme tehdä työnhausta sinulle vaivatonta ja helppoa. Jätä yhteystietosi sekä lyhyt kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi alla olevan hakulomakkeen kautta.
Aloita uusi urasi tästä ja lähetä hakemuksesi tänään!
Lisätietoja Ainolta, puh. 0408669892 tai [email protected]