Keittiön vuoropäällikkö Aalto-yliopistolle Espooseen, Compass Group Finland Oy – Espoo


Laumamme kaipaa reipasta keittiön vuoropäällikköä

  • Ravintolamme sijaitsee osoitteessa Otaniementie 12, Espoo
  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen
  • Päivittäinen työaika vaihtelee klo 7-19 välillä, työvuoroja myös viikonloppuisin.
  • Työt alkavat 25.8. tai sopimuksen mukaan.
  • http://www.compass-group.fi/abloc
  • Palkkaa tehtävästä maksamme kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan 2350 – 2552 euroa/kk

Laumasi odottaa sinua

Keittiön laumamme kaipaa vuoropäällikköä, joka ei säikähdä muuttuvia tilanteita ja vauhdikasta arkea!
Etsimme henkilöä, jolla on valmius ottaa ohjaukseensa kokkilaumamme ja yhdessä tehden saada arki rullaamaan ja tyytyväiset asiakkaat palaamaan herkkupatojen ääreen päivä toisensa jälkeen.

Kampus ravintola A Bloc sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Otaniemessä.  Reilun 20 henkilön iloinen, ahkera ja monikulttuurinen laumamme pyörittää ravintolaa viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan.
 Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yliopiston opiskelijoista, joille tarjoilemme lounaan lisäksi Wicked Rabbit kasvis buffetin sekä pizzat ja grilliannokset Chef`s Cornerista. Meillä ruokailee päivittäin noin 1500 – 2500 asiakasta. 

Maistuva ruoka on intohimonasi vuoropäällikkönä

Vuoropäällikkönä toimit keittiötiimisi esihenkilönä johtaen päivittäistä toimintaa. Valmistatte yhdessä tiimisi kanssa asiakkaillemme herkulliset lounaat ja ruokatuotteet. Tehtäviisi kuuluu esihenkilötyön ja ruoanvalmistuksen lisäksi omavalvontaa ja hävikin hallintaa.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Anne-Mari ja koko työtiimisi varmistaa, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 € sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Odotamme sinulta valmiutta ottaa vastaan vastuullinen tehtävä isossa tiimissä ja tervettä kunnianhimoa oppia uutta.

Sinulla on kokin koulutus, mahdollinen esihenkilö koulutus ja suurtalousosaaminen katsotaan eduksesi. Menestyäkseen tehtävässä tarvitaan kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, organisointitaitoa sekä iloista ja tsemppaavaa otetta työyhteisön esihenkilönä toimimiseen. Tehtävät oppii opettelemalla, mutta asenne ratkaisee! Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Osaat valmistaa ruokaa suurelle asiakasjoukolle ja huomioida myös erityisruokavaliot.

 Työtehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa sekä hygeniapassin. 

Tee laumasta kokoaan suurempi

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 3.8.2025.  Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anne-Mari Kirjavainen 0504771144
arkisin klo 8-15.

Esihenkilötyö Compass Groupilla (youtube.com)



Source link