Etsimme nyt motivoitunutta ja kokenutta keittiömestaria liittymään tiimiimme ja johtamaan ruokapalveluiden korkealaatuista toteutusta sekä kehittämään asiakaskokemusta.
Keittiömestarina vastaat ravintolan ruokatuotannon suunnittelusta ja johtamisesta. Huolehdit siitä, että tiimisi toteuttaa laadukkaita ja innovatiivisia annoksia, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset. Toimit tärkeässä roolissa tukemassa ja ohjaamassa keittiötiimiä sekä teet tiivistä yhteistyötä ravintolan kaikkien muiden osastojen kanssa varmistaaksesi, että palvelumme on saumattomasti koordinoitua ja ylläpitää asetettuja laatustandardeja.
Keittiömestarina vastaat ravintolan ruokatuotannon suunnittelusta ja johtamisesta. Huolehdit siitä, että tiimisi toteuttaa laadukkaita ja innovatiivisia annoksia, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset. Toimit tärkeässä roolissa tukemassa ja ohjaamassa keittiötiimiä sekä teet tiivistä yhteistyötä ravintolan kaikkien muiden osastojen kanssa varmistaaksesi, että palvelumme on saumattomasti koordinoitua ja ylläpitää asetettuja laatustandardeja.
Työ on vuorotyötä, ja työajat voivat sijoittua niin aamuihin kuin myöhäisiin iltoihin, viikon jokaisena päivänä.
Vastuualueet:
- Keittiön toiminnan suunnittelu ja johtaminen
- Ruokalistojen ja reseptiikan suunnittelu sekä uusien ideoiden kehittäminen
- Laadukkaiden palvelustandardien varmistaminen ja ylläpito
- Henkilöstön kouluttaminen ja tukeminen
- Yhteistyö ravintolan muiden osastojen ja palveluntarjoajien kanssa
- Resurssien ja kustannusten hallinta
Odotamme sinulta
- Vahvaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä ja ruokalistojen suunnittelusta
- Luovuutta sekä intohimoa laadukasta ruokaa kohtaan
- Erinomaisia johtamis- ja organisointitaitoja
- Kykyä toimia paineen alla ja hallita useita tehtäviä samanaikaisesti
- Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työotetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- Hygieniapassia
Tarjoamme sinulle
- Merkittävän roolin osana Porvoon kasvavaa työympäristöä
- Viihtyisän ja modernin työympäristön uudessa saaristolaisravintolassa.
- Innostavan ja tiiviin työyhteisön tuen
- Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää ravintolan ruokatuotetta kokonaisvaltaisesti
- Kilpailukykyisen palkkauksen (Vähintään MaRa-TES:sin mukainen 2488-2707 €/kk, mutta kuulemme palkkatoiveesi mielellään jo hakemuksessasi)
Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, nuhteetonta taustaa ja ajokorttia. Jos uskot olevasi etsimämme tiimiläinen, lähetä hakemuksesi pian. Hakemuksia aletaan käsittelemään heti niiden saavuttua.