Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.
- Suomen Kansallisteatteri, Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki
- Työ alkaa tammi-helmikuussa 2025, sopimuksen mukaan
- Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen, muutkin muodot sovittavissa
- Työajat vaihtelevat aukioloaikojen ja asiakastilaisuuksien mukaisesti
Kansallisteatteri on vuonna 1872 perustettu vanhin suomenkielinen teatteri. Kansallisteatteri on taiteellinen teatteri, jonka ohjelmistossa nähdään tuoreinta kotimaista draamaa, kiinnostavimpia ulkomaisia näytelmiä ja parhaita klassikoita. Kansallisteatterin toimintaa ohjaavia arvoja ovat taiteellisuus, keskustelevuus ja yhdenvertaisuus.
Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Kansallisteatterin ruokatuotteistusta, joka luo teatterielämyksestä korkeita odotuksiakin paremman.
Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissa
Keittiömestarina vastaat koko Kansallisteatterin keittiötoiminnasta . Huolehdit toiminnan kustannustehokkaasta suunnittelusta ja ruokatuotteiden kehittämisestä. Laadunvalvonta, sopimuksen mukaisen toiminnan toteutuminen, tavaratilaukset sekä työvuorosuunnittelu kuuluvat tehtäviisi. Vastaat laumasi päivittäisestä johtamisesta. Kannustat ja ohjaat omalla positiivisella, innokkaalla ja asiantuntevalla esimerkilläsi. Keittiölauma on pieni, joten olet itsekkin hihnalla päivittäin.
Ravintolapalveluissa suurin sesonkimme painottuu syksystä kevääseen. Sesongin ulkopuolella on mahdollisuus työskennellä muissa Compass Groupin kohteissa, esimerkiksi Musiikkitalolla tai Olympiastadionilla. Teatteriesityskautena toimintaa on esitysten väliaikatarjoiluissa, erilaisissa yksityistilaisuuksissa, teatterin henkilökunnan Morkku-ravintolassa ja Kahvila Willensaunassa. Willensaunan ruokatuotteiden suunnittelu onkin ehkä se mielenkiintoisin ja haastavin kokonaisuus tulevina vuosina.
Tee laumasta kokoaan suurempi
Sinulla on rautainen ammattitaito keittiön tuloksellisessa johtamisessa ja makuelämysten tuottamisessa laadukkaasti. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamis- sekä neuvottelutaidot ja saat ihmiset innostumaan yhdessä tekemisestä. Olet luontaisesti kiinnostunut ruuasta ja erilaisista ruokatrendeistä ja siitä mitä asiakkaille tarjotaan seuraavaksi. Olet idearikas ja innovatiivinen sekä varma ja nopea päätöksentekijä. Osaat hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmää työkalunasi ja IT-taitosi ovat muutenkin ajan tasalla.
Ammattitaitosi pohjautuu tehtävään soveltuvaan koulutukseen sekä vahvaan kokemukseen keittiön esimiestehtävistä. Sinulla on monipuolista kokemusta ravintolapuolelta sekä kokous- ja edustusosaamisesta. Etsimme keittiötyötä ja omaa työtään arvostavaa tiimipelaajaa. Tunnet vastuusi asiakkaita ja työtovereitasi kohtaan. Sinulla tulee olla myös erittäin hyvät organisointitaidot menestyäksesi tehtävässä. Työ vaatii suomen kielen osaamista.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa, ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden ja kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla. Pääset heti työsuhteesi alussa osallistumaan Esihenkilöiden perehdytyspäivään, jossa saat hyvän startin työhösi. Compasslauma ympärilläsi tukee kehittymistäsi ja vie sinua urallasi eteenpäin.
Sopimuspalkkasi tulee olemaan 3000-3500 € / kuukaudessa, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Katso video esihenkilötyöstä Compassilla Esihenkilötyö Compass Groupilla (youtube.com), hae mukaan lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.1.2025 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapahtumapäällikkö Jani Immonen, p. 0400 191247, [email protected]