Ravintolan tyyli koostuu jaettavista annoksista, menuista ja vieraanvaraisuudesta, unohtamatta kattavaa juomavalikoimaa. Henki on nuorekas, eteenpäin katsova ja innostava.
Ruoan laiton lisäksi työtehtäviisi kuuluvat työvuorossa olevan henkilökunnan opastaminen ja johtaminen omalla esimerkilläsi sekä tilausten teko ja menun suunnittelu sekä kehittäminen. Lisäksi vastuualueellesi kuuluvat varaston hallinta ja katteen laskeminen.
Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan välittömästi.
Toivomme sinulta:
- Kokemusta a la carte -keittiössä työskentelystä sekä esihenkilönä olemisesta parin vuoden ajalta.
- Huumorintajua ja tiimityöskentelytaitoja.
- Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
- Joustavuutta ja paineensietokykyä.
- Hygieniapassi täytyy löytyä.
- Sujuvaa suomen-, ja englannin kielen taitoa.
Laita avoin hakemuksesi Kristalle sähköpostitse CVn kera tai täytä hakemus linkin kautta
Krista Remander
Hallintojohtaja
+35841 314 6010
Staffmax avaa oven monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ravintola-alan työntekijöille niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa. Oletpa sitten tuore tulija tai kokenut konkari, etsimme kasvavaan joukkoomme juuri sinua. Työnantajana olemme joustava ja huomiomme yksilölliset tarpeesi!
Seuraa meitä somessa ja näet ensimmäisten joukossa HORECA -alan mielenkiintoisimmat työpaikat!
Facebook @ https://www.facebook.com/Staffmax.fi
Instagram @ https://www.instagram.com/staffmaxsuomi/