Kiinnostaisiko sinua ura maistuvien elämysten parissa? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana vastuullista ruoantuotantoa? Etsimme nyt kesäkaudelle 2026 määräaikaiseen työsuhteeseen
Elintarviketuotannon kausityönjohtajia
HKFoods Vantaan tuotantoyksikössä työskentelee noin 800 elintarvikealan ammattilaista ja jokaisella on merkittävä rooli maistuvan kotimaisen ruoan valmistuksessa. Valmistamme Vantaan yksikössä useita tunnettujen brändien (HK®, Via®) herkkuja, kuten valmiita aterioita, grillimakkaroita, nakkeja, maksamakkaraa, leivänpäälisiä ja jauhelihaa. Vantaalla sijaitsee myös HKFoodsin Suomen logistiikkakeskus.
Mitä työ pitää sisällään?
Kausityönjohtajana ohjaat osastosi toimintaa ja henkilöstösuunnittelua yhteistyössä tuotantopäällikön ja muiden osaston työnjohtajien kanssa, sekä toimit esihenkilönä oman vuorosi työntekijöille.
Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat osastosi toiminnan, mittareiden ja tavoitteiden seurannasta, sekä vastaat vuorossasi osaston laatu- ja omavalvonnasta, hygieniasta ja tuoteturvallisuudesta.
Toteutat vuoro- ja vastuualuekohtaista tuotantosuunnitelmaa turvallisesti, kustannustehokkaasti ja sovittujen standardien mukaisesti.
Huolehdit oman vastuualueesi viestinnästä ohjeiden mukaisesti. Toimit aktiivisesti yhteistyössä kunnossapidon, laadun, tuotannonsuunnittelun sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi raportoit tuotantopäällikölle.
Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Meillä on käytössämme myös viikonloppuvuoro, joten odotamme sinulta valmiutta työskennellä satunnaisissa viikonloppuvuoroissa.
Mitä odotamme sinulta?
- Hyvät yhteistyötaidot, tarmoa, sinnikkyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
- Huolellista ja tarkkaa suhtautumista elintarvikehygieniaan, laatuun ja työturvallisuuteen
- Tietoteknistä näppäryyttä, kuten MS Office -ohjelmiston käyttötaitoa. Kokemus tuotannonohjausjärjestelmän (esim. SAP) käytöstä on hyödyksesi
- Aikaisempi kokemus elintarviketeollisuudesta ja esihenkilötehtävistä on eduksi, mutta ei pakollista: kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia ovat meille ne tärkeimmät kriteerit
- Valmiutta fyysiseen viileätyöhön
- Vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa
Miksi HKFoodsille?
Meillä HKFoodsilla henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa ja panostammekin henkilöstön viihtyvyyteen ja siihen, että töihin on kiva tulla joka päivä. Meiltä löytyy ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto hammasetuineen, henkilökuntamyymälän herkulliset etuudet sekä hyvinvointia tukevat työsuhdepyörä- ja ePassi -etuus. Tehdasalueelta löytyy myös kuntosali ja sauna, jotka ovat vapaassa käytössä työpäivinä työaikojen ulkopuolella.
Miten tästä eteenpäin?
Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat päästä osaksi Vantaan mukavaa työyhteisöä, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 9.11.2025. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.
Aloittamaan pääset sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarjoamme töitä aluksi muutamana päivänä viikossa ja täysipäiväisesti vuoden 2026 huhtikuusta elokuun loppuun saakka. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa töitä tarpeen mukaan töihin kutsuttavana.
Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäälliköt Anni Sipilä (+35850 479 2896) ma 20.10. klo 10.30-11.00 ja ke 22.10. klo 11.30-12.00 sekä Anna Koskela (+35840 674 7620) ke 29.10. klo 12.30-13.00 ja to 30.10. klo 13.00-13.30.
Työpaikkana HKFoods on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu terveystarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Työnteko tuotantotiloissa edellyttää negatiivista salmonellatestiä.
110 vuoden kokemuksella me HKFoodsissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Valmistamme lähes 3 000 ammattilaisen voimin vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa kuluttajien erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme Suomessa ovat HK ® , Kariniemen ® ja Via ® . Pörssilistatun HKFoodsin liikevaihto vuonna 2024 oli 1 mrd. euroa. www.hkfoods.com
