Alueellisena keittiömestarina Sodexolla Porvoon Kilpilahdessa olet tiimipelaaja ja ruokahävikin taltuttaja. Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja toiminnan järjestelmällisyyteen, ja se näkyy tavassasi johtaa ruokatuotantoa. Tule mukaan Sodexolle ja olet osa jotain suurempaa. Meillä olet arvostettu tiiminjäsen, teet merkityksellistä työtä ja menestyt juuri omalla tavallasi.
Kilpilahden alueella on henkilöstöravintoloita, joiden päivittäiset asiakasmäärät vaihtelevat toimipaikasta riippuen 70-400 välillä. Yhdessä lounasravintolassa valmistetaan, lähetetään, pakataan ja kuljetetaan ruoat myös osaan muista lounasravintoloista alueella. Lounasruuan lisäksi vastaamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista sekä kahvilatoiminnasta. Myös aamupalaa on tarjolla päivittäin. Osa ravintoloista on avoinna seitsemänä päivänä viikossa.
Oman auton käyttö mahdollisuus työmatkoihin on välttämättömyys alueen sijainnin vuoksi.
Vastaat kaikista Kilpilahdessa olevien ravintoloiden keittiötoiminnasta tässä asiakkuudessa. Palveluksessa on osaava ja ammattitaitoinen keittiötiimi, joille toimit inspiroivana esihenkilönä. Sinun esihenkilönäsi on avainasiakaspäällikkö ja työkaverinasi toimii ravintolaesihenkilö.
Millaista työsi on:
- Olet keittiön tähti, suunnittelet ruokatuotannon toiminnan ja valmennat tiimiäsi.
- Osallistut käytännön työhön ruoanvalmistamisessa.
- Johdat ja ohjaat monipuolisen ruoan valmistusta ja maustamista
- Vastaat budjetin toteutumisesta, tavarantilauksista, sekä ruokatuotantoon kuuluvista kirjauksista, inventaareista ja raportoinnista.
- Työskentelet tiimisi kanssa valmentaen, ohjaten ja kehittäen heidän osaamistaan.
- Vastaat omavalvonnasta ja varmistat, että työntekijät toimivat ohjeiden ja säännösten mukaan.
- Varmistat, että sinun ja tiimisi valmistama ruoka ja sen esillepano ovat ensiluokkaisia.
Mitä toivomme sinulta:
- Alan koulutus (esim. km, restonomi, kokki)
- Vankkaa kokemusta suurkeittiöntoiminnasta ja vastaavista esihenkilötehtävistä
- Kokemusta ruokalistasuunnittelusta ja ruokatuotannosta
- Erityisruokavaliotuntemusta
- Tiimityöskentelytaitoja ja valmentavaa työotetta
- Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmistä
- Hygieniapassia ja ajokorttia
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
- Joustavan ja dynaamisen työympäristön
- Ihanteelliset työajat
- Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
- Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
- Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
- Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääasiallisesti arkisin klo 7-17. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa klo 13-15 välillä Niina Messula 050 400 8641.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
Linkki tälle sivullehttps://fi.sodexo.com/toihin-meille/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=7…