Keittiöpäällikkö, Regatta Spa Hotel Hanko, Vakituinen, Oy Hotel Regatta Ab – Hanko


Odotukset
Koulutus: Peruskoulu
Työkokemus: 5 vuotta
Kielitaito: Suomi, Englanti

Työpaikkakuvauksen yhteenveto
Palkkakausi: Kuukausittain
Sopimustyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista keittiöpäällikköä Hankoon.

Regatta SPA Hotel on vakavarainen yksityisesti omistettu perheyritys ja taloudellisesti vakaa organisaatio, joka tarjoaa mahdollisuuden urakehitykseen pidemmälläkin aikavälillä. Hotellilla vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja toivomme myös sinun olevan positiivinen joukkuepelaaja. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä.

Ravintola on auki ympäri vuoden. Hotellissa tarjoillaan aamuisin aamupala/brunssi, päiväsaikaan lounas sekä iltaisin à la carte -annoksia menulta. Hotellin illallisravintola Brasserie Regatta tarjoaa asiakkailleen laatu edellä makuja. Brasserie Regatta on 60-paikkainen ravintola, jossa maut syntyvät käsityötaidosta ja intohimosta ruokaan.

Ravintolassa käytetään paikallisesti tuotettuja raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Menu koostuu ranskalaisvaikutteisista annoksista, jotka ovat saaneet osakseen myös pohjoismaista makumaailmaa. Ravintolaan voit tutustua osoitteessa: www.brasserieregatta.fi.

Toimintaan kuuluu myös erilaisten kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestäminen. Kesällä käytössä on kaksi terassialuetta. Regatta SPA Hotel tarjoaa monipuoliset tilat niin pienemmille päivän kokouksille, isommille illan juhlille, hotellimajoittujille sekä vapaa-ajan matkailijoille.

Työnkuvaus

Palkkaus: Kuukausipalkka sovittavissa hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde suoraan asiakkaan kirjoille, 112,5 tuntia kolmen viikon jaksossa.

Aloitus: Pikaisesti, mutta sopimuksen mukaan. Aloitus myös mahdollista kesän jälkeen tilanteen mukaan.

Asunnon hankinta: Apua tarjolla, mutta hotellilla ei ole tarjota majoituspaikkaa.

Henkilökunnan määrä: Kesäkaudella 5-6 henkilöä, talvella 3-4 henkilöä. Kokit osaavat myös pyörittää normaali-illat ja tehdä tilauksia tarvittaessa. Ravintolassa ei ole vuoromestaria.

Edellytykset:

  • Toiveena suomen kielen osaaminen, mutta englanninkieliset hakijat huomioidaan.
  • Kokemusta esihenkilötyöskentelystä erilaisista keittiöistä sekä à la carte -ravintoloista.
  • Innovatiivinen keittiön moniosaaja, joka osaa suunnitella ja valmistaa hyvää ruokaa, unohtamatta hallinnollisia tehtäviä sekä henkilöstösuunnittelua ja kannustavaa johtamistyyliä.

Tehtävät keittiöpäällikkönä:

  • Vastaat keittiön laadusta, toiminnasta sekä johtamisesta.
  • Tilauksien tekeminen, työvuorosuunnittelu, reseptiikka, kustannukset sekä omavalvonta. Hallinnollisiin tehtäviin on varattu noin kaksi päivää viikossa ja suorittavaa työtä kolme päivää viikossa (voi vaihdella tilanteiden mukaan).
  • Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Olisiko tässä mahtava tilaisuus uusiin haasteisiin?

  • Rekrytointi: Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja valinta esihenkilöstä tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäinen haastattelu on Baronan konsultin kanssa, jonka jälkeen mahdolliset jatkohaastattelut Regatan ravintoloista vastaavan kanssa. Jatkohaastatteluja on myös mahdollista järjestää pääkaupunkiseudulla.

Hakeminen: Liitä hakemukseesi CV, työtodistukset, suosittelijat ja koulutodistukset. Tämä nopeuttaa mahdollista prosessia.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
[email protected]



Source link