Palveluvastaava, 2 paikkaa – Espoo Catering Oy – Työpaikat


Tule tarjoamaan maukasta ruokaa Espooseen!

Espoo Catering Oy valmistaa joka päivä noin 80 000 ateriaa Espoon päiväkotilapsille, koululaisille ja opiskelijoille. Vastaamme myös Espoon kaupungin kokous- ja vierastarjoiluista.

Meillä on yli 200 keittiötä eri puolilla Espoota ja yhtiössä työskentelee lähes 500 ammattilaista aterioiden suunnittelun ja valmistamisen sekä asiakastyön parissa. Suuri osa aterioistamme syntyy suurimmassa keittiössämme, Kilon Keittiössä.

Tavoitteenamme on tuoda iloa ja energiaa ruokapöytään – annamme hyvän fiiliksen näkyä myös asiakkaalle. Tule mukaan luomaan mukavia ruokahetkiä!

Haemme nyt palveluvastaavaa seuraaviin kohteisiin:

Perkkaan koulu, Majurinkatu 8, 02600 Espoo

Perkkaan koulun palvelukeittiö tarjoaa ruokaa päivittäin noin 670:lle ruokailijalle. Yhtenäiskoulun lisäksi talossa on myös esiopetusta. Kilon tuotantokeittiö toimittaa lounasruuan keittiölle kylmänä, jossa se kuumennetaan ja tarjoillaan asiakkaille. Muut ruuat, kuten salaatit yms., valmistetaan keittiöllä itse. Perkkaan koulu sijaitsee hyvin julkisten kulkuyhteyksien varrella ja esimerkiksi matkaa Leppävaaran rautatieasemalle on vain yksi kilometri.

Työsuhde on määräaikainen 31.5.2026 asti ja kokoaikainen. Työ on päivätyötä arkisin (klo 7–16 välillä).


Kuninkaisten päiväkoti,
Kuninkaistenportti 20, 02610 Espoo

Kuninkaisten 5-ryhmäisessä päiväkodissa tarjotaan päivittäin ruokaa noin sadalle ruokailijalle. Palveluvastaavan tehtävänä on kuumentaa lounasruoka ja valmistaa lämmin lisäke. Lounasruoka tulee kylmänä Kilon tuotantokeittiöltä. Lisäksi palveluvastaava valmistaa aamupuurot ja salaatit itse. Lounaan lisäksi päiväkodissa tarjotaan aamupala ja välipala. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on päivätyötä arkisin (klo 7–16 välillä).

Palveluvastaavana tarjoat hyvää, maittavaa ruokaa sekä huolehdit keittiön toiminnasta ja asiakaspalvelusta. 

Palvelukeittiössä valmistat aamupalan, välipalan ja lounaan salaatin sekä lisäkkeet. Kylmänä toimitetun lounaan kuumennat ja asetat sen kauniisti tarjolle. Tehtävääsi kuuluu myös astiahuolto ja puhtaanapito sekä ateria- ja tukkutilauksien tekeminen.

Perehdytämme sinut hyvin kaikkiin työtehtäviin ja meillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi sekä kouluttautua työn ohella.

Edellytämme hakijalta catering-alan perustutkintoa, tehtävään sopivaa osatutkintoa tai vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme erityisruokavaliotuntemusta ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Henkilöstöetujamme ovat ateriaetu sekä ePassi Flex -etu, joka sisältää liikunta-, kulttuuri-, työmatka- sekä hyvinvointiedun. Palkitsemme myös hyvistä työsuorituksista.

Työsuhteeseen otettavan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Teemme valinnan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pikaisesti.

Lisätietoja:
Henkilöstösuunnittelija Mikko Selenius p. 046 877 3739





Source link