Molemmat konseptit on rakennettu ajatuksella: Arki on hyviä hetkiä. Arki saa olla kivaa. Avaamme Presson jo toukokuun alussa ja Pizza & Buffan juhannuksen jälkeen.
Tervetuloa avaustiimiin!
PIZZA&BUFFA on suomalaista pizza- ja lounaskulttuuria kenties maukkaimmillaan. Tarjoamamme ruoka on itse tehtyä, terveellistä, monipuolista ja kotoista. Missionamme on asiakkaan arjen helpottaminen ja rikastuttaminen. Ravintolassamme tehdään lujasti työtä, emmekä tingi laadusta missään vaiheessa. Buffa tarjoaa pizzojen ohella suomalaista, terveellistä kotiruokaa, sekä aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia, unohtamatta yllätyksellisiä fiestojamme.
Buffa on luotettava ja turvallinen arkipäivän ruokapaikka, jolla on sijansa asiakkaiden jokaisessa viikossa. Raaka-aineemme ovat laadukkaita, ruokalistamme monipuolisia, ja tarjonta on terveellistä.
PRESSO on osa vakiintunutta, suomalaista kahvilakulttuuria. Presson kulmakivet ovat tuore vaaleapaahtoinen kahvi ja vastapaistettu pulla. Pressossa pullantuoksuiseen tunnelmaan yhdistyy konstailemattomuus, ulkonasyömisen helppous, ja ylpeys omasta arjen kulttuurista.
Tätä läheistä, leppoisaa ja kotoista kulttuuria haluamme vaalia meillä Pressossa. Olemme helposti lähestyttävä, kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät, pikkusyötävät ovat kotoisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita.
Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle.
Vuoropäällikkö osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen
Intohimona tiimin johtaminen ilolla ja yhteistyöllä!
Meillä työnkuva on monipuolinen. Työroolisi painottuu Pizza&Buffan puolelle ja toivommekin sinulta vahvaa osaamista keittiön puolelta. Meillä tehdään kuitenkin töitä yhdessä ja kaikkia työtehtäviä arvostaen, joten myös salin ja Presson puolelle. Aiempi kokemus ravintolamaailmasta lasketaankin isoksi eduksi sinulle.
Vuoroesihenkilönä olet tärkeässä roolissa varmistamassa hyvän työfiiliksen ja asiakkaista ilahduttavan tasalaatuisuuden jokaisessa vuorossasi. Viihdyt hektisessä työssä, osaat liidata tiimiäsi hymy huulilla, mutta tarvittavat asiat vakavasti ottaen. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan, tuoreen kahvin ja innostuneen fiiliksen kautta.
Aiempi työkokemus esimiestyöstä on olennainen osa onnistumisessa tässä tehtävässä. Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä toimenkuvasi ytimessä on oman tiimin valmentaminen entistä parempiin suorituksiin. Tehtävä edellyttää suomen kielen osaamista.
Järvenpään ravintolamaailmassa ei ole anniskelua, joten palkka on työkokemuksesta ja osaamisesta riippuen 13,60 – 14,76 €/tunti.
Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä.
HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 700 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa toimialueellaan työpaikan lähes 7000 palvelualan ammattilaiselle yli 350 toimipaikassa. S-ryhmä on Suomen suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet verkostoitua ryhmän sisällä alasi ammattilaisten kanssa sekä edetä urallasi. Tutustu myös erinomaisiin henkilöstöetuihimme: Henkilöstöedut – HOK-Elanto.
HOK-Elanto on hyvän mielen työpaikka! Meille palvelualan merkittävänä työnantajana on tärkeää varmistaa, että jokaisella meistä HOK-Elantolaisista olisi joka päivä hyvä mieli töissä. Hyvä työmme työntekijöidemme mielenterveyteen liittyvän avoimuuden ja ennaltaehkäisevän työn osalta on palkittu vuosina 2022-25 Mieli ry:n hyvän mielen työpaikka -tunnustuksella. #hyvänmielenhokelanto
StaffPoint käsittelee hakemukset ja hakija työllistyy HOK-Elannolle vakituiseen työsuhteeseen.
Ota yhteyttä:
Sähköposti: [email protected]
Sijainti: Rantakatu 5, 04400 Järvenpää