Millaista työsi on?
Food Development Specialistina Sodexolla kehität ruokatuotetta ja reseptiikkaa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Varmistat reseptiikan ja ruokalistojen laadukkuuden huomioiden maun ja houkuttelevuuden, innovatiiviset ja oikeat raaka-aineet, tuotantomenetelmät sekä vastuullisuuden. Kehität ja päivität ruokalistoja sekä reseptejä ruokatuotannonohjausjärjestelmässä. Kehität tuotanto- ja valmistusmenetelmiä, jotka tukevat kustannustehokkuutta sekä varmistavat ruokatuotteen laadun ja soveltuvuuden kullekin kohderyhmälle. Tunnet eri ravitsemussuositukset ja osaat soveltaa reseptejä vastaamaan vaatimuksia. Teet tuotetestauksia ja tiivistä yhteistyötä hankintatiimin kanssa. Osallistut myyntitiimin tukena tarjousprojekteihin vastaten ruokalistasuunnittelusta ja ruokatuotteen kustannuslaskennasta. Toimit ruokatuotannonohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä ja koulutat ja tuet toimipaikkojen henkilökuntaa järjestelmän käytössä, ruokatuotantoprosessissa ja ruoan tuotannossa. Lisäksi osallistut erilaisiin projekteihin ja ruokateemojen kehitykseen.
Raportoit ruokapalveluiden kehityspäällikölle. Tehtävä sijaitsee Sodexon pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä, jossa työskentelemme joustavasti lähi- ja etätyötä yhdistäen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
Mitä toivomme sinulta?
- Kokin tai ravintolaesihenkilön tutkinto (dieettikokin, restonomin tai ravitsemustieteen ETM-tutkinto eduksi)
- Kokemusta tuotekehityksestä, keittiötyöskentely ammattikeittiössä katsotaan eduksi
- Ymmärrystä tuotantoprosessista eri ympäristöissä: suurtalous, lähettävä keittiö, julkinen sektori, erityisruokavaliot, lounasravintolat
- Tuntemusta julkisen sektorin ruokatuotteesta ja sen vaatimuksista
- Erityisruokavalioiden vahvaa osaamista, mukaan lukien erityisruokavalioreseptiikan laatiminen, valmistusosaaminen sekä ymmärrys niiden tuotantoprosessin vaatimuksista
- Omavalvontaosaamista ja aitoa kiinnostusta ruokaturvallisuuteen
- Ravintola-alan tunnuslukujen ymmärrystä ja analysointitaitoja
- Vastuullisuuden huomioimista ruoka- ja ravintolapalveluissa
- Järjestelmäosaamista (MS Office, toiminnanohjausjärjestelmät)
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
Millainen on työskentelytapasi?
- Olet innostava, keskusteleva ja kehittävä tiimityöskentelijä
- Uskallat kyseenalaistaa toimintatapoja ja esität konkreettisia toimenpiteitä
- Sinulla on oma-aloitteinen ja systemaattinen toimintatyyli
- Ymmärrät matriisityöskentelyn merkityksen toiminnan kehittämiselle
Mitä tarjoamme sinulle?
Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
- Joustavan ja dynaamisen työympäristön
- Mahdollisuuden hybridityöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
- Jatkuvan kehittymisen mahdollisuuksia ja koulutuksia
- Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen
- Nykyaikaiset ja kattavat työterveyspalvelut 24/7
- Vuosittaisen tulospalkkion, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen sekä Vita by Sodexo -henkilöstöetuusohjelman
- Lue lisää eduistamme
Lue lisää Sodexon arvoista, vastuullisesta toiminnasta ja uratarinoista.
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 21.4.2025 lähettämällä meille CV:si ja hakukirjeesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalveluiden kehityspäällikkö Sanna Närhinen, 050 306 8201. Saat hänet parhaiten kiinni torstaina 3.4. klo 10-12 ja tiistaina 8.4. klo 12.00-13.30.
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla. Tule mukaan johonkin suurempaan!
Linkki tälle sivulle