Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä kokkina keskellä Suomen kauneinta saaristomaisemaa ja kartuttaa arvokasta työkokemusta!
Liity osaksi Delicatessenin keittiötiimiä
Etsimme kesäkaudelle innostuneita ja osaavia kokkeja valmistamaan herkullisia aterioita kesäleirien vieraille. Työskennellessäsi osana tiimiämme pääset nauttimaan luonnonrauhasta ja tekemään merkityksellistä työtä.
Työpaikka: Lekholmenin leirikeskus (Leikosaari), joka sijaitsee Itä-Helsingin saaristossa. Lekholmeniin kuljetaan yhteysaluksella, jonka lähtölaituri sijaitsee Helsingin Laajasalossa. Tarvittaessa työntekijällä on mahdollisuus yöpyä leirikeskuksessa.
Työjakso: 2.6. – 10.8.2025 (määräaikainen, 112,5 h / 3 vk).
Kokkina työtehtäviisi kuuluu:
- Raaka-aineiden käsittely, ruoanvalmistus ja sen esillelaitto
- Reseptiikan noudattaminen ja erityisruokavalioiden hallinta
- Keittiön ja muiden työtilojen päivittäinen puhtaanapito
- Sekä aamu- että iltavuorot
Odotamme sinulta:
- Ravintola-alan perustutkintoa tai alan opintoja yhdistettynä vankkaan työkokemukseen
- Tiimityöskentelytaitoja ja sitoutumista koko leirikaudeksi (2.6. – 10.8.2025)
- Suomen kielen taitoa
- Puhdasta rikosrekisteriotetta (vaaditaan työtehtävään)
* Ruotsin kielen taidon katsomme suureksi eduksi
Miksi hakea meille?
- Ainutlaatuinen työympäristö: Upeat puitteet ja mukava tiimi
- Perehdytys ja palkallinen koevuoro jo kevään aikana
- Mahdollisuus jatkotyöhön kesän päätteeksi
- Kilpailukykyinen palkka: 12 – 17 € / h tai kuukausipalkka 1800 – 2550 €. Ilta- ja pyhälisät maksetaan erikseen.
- Kesän päätteeksi on luvassa bonuspalkkio (300 – 1000 €), joka perustuu työnlaatuun ja vastuutehtäviin
Kiinnostuitko? Näin haet!
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 23.3.2025. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.
Hakemukseen tulee sisältyä:
- Lyhyt hakemuskirje
- Kuvaus itsestäsi ja työkokemuksestasi
- Ansioluettelo
Lisätietoja:
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä;
Lotta Mettovaara
Puh. +358 50 409 6202
Sähköposti: [email protected]
#happypalvelut
Haku alkaa ja päättyy
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:
- Ravintola-alan perustutkinto
- Hygieniapassi
- Tiimityötaidot
- Suomen kieli
Lisäksi eduksesi on:
- Ruotsin kieli
- Englannin kieli