Kesäajan työt kohdistuvat kolmeen Länsi-Uudellamaalla sijaitsevaan leirikeskukseen;
Korpirauha Siuntiossa, Lohiranta Lohjalla ja Porkkala Kirkkonummella.
Tehtävänkuvaus:
Kokkina työtehtäviisi kuuluu raaka-aineiden käsittely, ruoan esivalmistus ja esillelaitto. Yhdessä muun työtiimin kanssa vastaat myös keittiön ja sen laitteiden päivittäisestä puhtaanapidosta sekä muiden työtilojen siisteydestä.
Leirikeskukset toimivat kesäaikana aina maanantaista sunnuntaihin – leiri ja sinne osallistuva seurue vaihtuvat pääasiassa sunnuntaisin. Leirin vieraita palvellaan aamupalatarjoilusta iltaan saakka. Kyseessä on siis vuorotyö ja jokaiselle työntekijälle tarjotaan sekä aamu- että iltavuoroja.
Ruokatuote on suunniteltu miellyttämään leirikeskuksen vieraita ja sille on suunniteltu tarkka reseptiikka, jota toteutetaan aina leiriviikon ajan.
Roolin pysyessä samana, työntekijän on mahdollista toimia kesän aikana eri toimipisteissä. Työntekijälle järjestetään mahdollisuus yöpyä Porkkalan ja Korpirauhan leirikeskuksissa – Lohirannassa työskentelevä voi tarpeen mukaan yöpyä muissa leirikeskuksissa.
Edellytämme sinulta:
Työnhakijalla tulee olla ravintola-alan perustutkinto ja kokin koulutus sekä kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä.
Edellytämme työnhakijalta tiimityötaitoja ja valmiutta sitoutua töihin koko leirikaudeksi eli alkaen 2.6. ja arviolta 10.8.25. saakka.
Työnhakijalta edellytetään myös suomen kielen taitoa, sillä se toimii työkielenä. Reseptiikan ymmärtäminen ja erityisruokavalioiden osaaminen ovat tässä työtehtävässä ehdottomia vaatimuksia.
Työntekijällä tulee olla B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
*Huomioithan, että työtehtävään vaaditaan puhdas rikosrekisteriote.
Tarjoamme sinulle:
Sinulla on mahdollisuus olla osa ikimuistoisia kesäleirejä keskellä kauneinta kesäistä Suomea ja kartuttaa työkokemusta. Motivoituneelle ja osaavalla tekijälle voi kesän jälkeen avautua mahdollisuus jatkaa yrityksen sisällä muissa työtehtävissä.
Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joka aloitetaan koevuorolla jo kevään aikana – iloinen ja ammattitaitoinen tiimi kannustaa sinua onnistumaan ja viihtymään.
Palkkaus perustuu työkokemukseen ja osaamisen tasoon:
Työsopimus perustuu joko tunti- (12 € – 17 € / h) tai kuukausipalkkaan (1800 € – 2550 €). Ilta- ja pyhätyölisät maksetaan tuntiperusteisesti erikseen.
Koko kesäkaudeksi sitoutuneelle työntekijälle on luvassa bonuspalkkio, joka määräytyy tehdyn työn laadun tai mahdollisissa vastuutehtävissä suoriutumisen perusteella. Bonuspalkkion summa on 300 € – 1000 €.
Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, lähetä hakemuksesi meille pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 23.3.2025.
Hakemuksessa tulee olla lyhyt hakemuskirje sekä kuvaus itsestäsi ja työkokemuksestasi, ansioluettelon kera.
Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.
Lisätietoja:
Jos sinulle herää kysymyksiä liittyen työtehtävään tai rekrytointiprosessiin, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.
Lotta Mettovaara
+358 50 409 6202
#happypalvelut
Haku alkaa ja päättyy
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:
- Ravintola-alan perustutkinto
- Hygieniapassi
- Tiimityötaidot
- Suomen kieli
Lisäksi eduksesi on: