UUNI-Pizzeria Hyvinkää hakee vakituiseen työsuhteeseen pizzakokkeja ja osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuutta tutustua uuteen, kotimaiseen konseptiin ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi raikkaaseen työyhteisöön. Haluamme tarjota uudenaikaisen, modernin ravintola-alan työpaikan työntekijöillemme. UUNItuore pizzaravintola avasi ovensa kauppakeskus Willaan 24.1.2025!
Hae pizzakokiksi
Haemme riveihimme pizzamaailman kokeneita konkareita, joille pizzan valmistaminen ravintolakeittiössä on jo entuudestaan tuttu juttu. UUNIssa työskentely sopii erityisesti juuri sinulle, jos pizzalapio pysyy hyppysissä kovimmassakin kiireessä ja kaverin kanssa jaksaa aina heittää läpät, vaikka pizza palaisikin pohjasta. Olet tottunut käsittelemään tuoretta taikinaa, tärkeimpänä apuvälineenäsi omat kätesi. UUNIn pizza tarjoillaan rehevillä reunoilla ja ammattitaidolla. Valmistamme jokaisen pizzamme intohimolla ja siksi toivomme myös sinun olevan laadukkaan pizzan ystävä: toivomme, että tinkimätön asenne ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan näkyy ja kuuluu tekemisessäsi. Pizzakokkina tärkeimpänä työtehtävänäsi on varmistaa, että jokainen pizza valmistetaan UUNI:n konseptin mukaan, reseptiikkaa noudattaen, ja tarjoillaan iloisella asiakaspalvelulla höystettynä. Me uskomme, että mitään taikatemppuja ei tarvita: erinomainen tuote ja jokaista asiakasta kunnioittava palvelu riittää.
Työtä tehdään pienessä tiimissä, jossa jokainen työntekijä tuo oman ripauksen maustetta UUNIn porukkaan ja varmistaa omalla työpanoksellaan, että kaikki saavuttavat yhdessä enemmän kuin mitä olisimme yksin saavuttaneet.
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta pizzakokin työtehtävistä ja keittiötyöskentelystä sekä hygienia- ja anniskelupassia. Kokemusvuosien määrää tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus konseptiamme kohtaan. Kokin työtehtävässä katsomme B-ajokortin eduksi.
Työnkuvaasi kuuluu oleellisesti timanttinen, asiakaslähtöinen ja lämmin asiakaspalvelu, mikä on erottamaton osa täysivaltaista UUNIn asiakaskokemusta. Vastaat pizzojen kotiinkuljetuksesta, ravintolan puhtaanapidosta sekä kassankäytöstä. Salityöntekijät työskentelevät yhteistyössä pizzakokkien kanssa, keittiötaustaisen ravintolapäällikön ja vuoropäällikön alaisuudessa. Salityöntekijänä autat pizzojen viimeistelyssä, tuotteiden pakkaamisessa sekä huolehdit tilojen viihtyisyydestä.
Edellytämme sinulta hygieniapassia ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemusvuosien määrää tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus konseptiamme kohtaan. Ajokortti on salityöntekijän tehtävässä välttämätön, sillä salityöntekijät ovat vastuussa pizzan kotiinkuljetuksesta. Olethan valmis ajamaan myös manuaalivaihteista autoa.
UUNI-Pizzeria lyhyesti
Olemme nuori, tasaisesti kasvava turkulaislähtöinen pizzeriaketju. Ensimmäinen UUNI avasi ovensa lokakuussa 2020 Martinkadun kivijalkaan ja tästä lähtien tämä pieni, mutta pippurinen joukko ravintola-alan ammattilaisia on lähtenyt laajentamaan toimintaansa aina Uudellemaalle asti. Toimintafilosofiassamme yhdistyy rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä aitoon, italialaiseen pizzaan, asiakaslähtöistä palvelua unohtamatta. Pizzamme tarjoillaan New Nordic Style –tyyppisesti rehevillä reunoilla sekä tarkkaan harkituilla, suomalaiseen suuhun sopivilla makupareilla viimeisteltyinä. Pizzan ohella tarjoilemme raikkaita salaatteja ja pienempiä purtavia pizzan kylkeen – virvoitusjuomia ja dippejä unohtamatta.
Puntaroi vielä: oletko valmis työskentelemään pääsääntöisesti myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan sekä tarvittaessa joustamaan työajoistasi.
Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemus Duunitorilla ”Hae työpaikkaa” painikkeen kautta!