HOK-Elannon tarjoamat monipuoliset ja laadukkaat ravintolapalvelut kattavat kaiken bisneslounaista kahvikupin ääressä vietettyihin herkutteluhetkiin, sekä kattoterassin uima-altaan ääressä vietetyistä ihanista kesäillan illallisista asiakkaan tarpeita vastaaviin räätälöityihin catering-palveluihin.
Vastaat ensisijaisesti talon sydämessä sijaitsevan tunnelmallisen Lilla Sten All Day Bistron päivittäisestä keittiötoiminnasta. Lilla Sten palvelee Hypen päivittäisiä vieraita ja kokousasiakkaita rakkaudella aina aamiaisesta illan rentoihin bistroannoksiin.
Arvostamme intohimoista otetta ruokaan ja hyviä tiimitaitoja. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta laadukkaiden kahvila- ja lounastuotteiden suunnittelusta sekä niiden toteutuksesta, halua kehittää ja kehittyä osana talon osaavaa esihenkilötiimiä. Tarjoamme sinulle hyvän alustan ammatilliselle kasvulle Espoon hienoimmassa tapahtumatalossa.
Hypessä työskentelet talon ravintolapalveluista vastaavan ravintolajohtaja Antti Ahokkaan tiimissä. Antin terveiset hakijoille: ”Onnistuminen vaatii aina yhteispeliä, ja meillä jokaista tiimin jäsentä kuunnellaan sekä arvostetaan. Jotta voisimme olla parhaimmillamme asiakkaiden edessä, meillä tulee olla myös mukavaa keskenämme. Erilaisista persoonista sekä heidän monipuolisista työkokemuksistaan rakennetaan toimivin joukkue. Pidetään pilkettä silmäkulmassa ja mennään ilon kautta. Tervetuloa rakentamaan yhdessä jotain uutta ja ikimuistoista”.
Tulemme tarjoamaan osaavalle tekijälle myös kilpailukykyisen palkan, joka on 3200-3400€/kk riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi.
Meillä HOK-Elannossa et koskaan ole yksin, vaan ympärilläsi on valtava määrä osaamista ja kokemusta. Työt tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.
Keittiömestarin työ on kokoaikainen ja vakituinen HOK-Elannossa, joka on luotettava ja vakaa työnantaja. Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat esimerkiksi, kun asioit ruokakaupassamme, ruokailet ravintolassamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotellissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Tutustu tarkemmin: Henkilöstöedut – HOK-Elanto
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolajohtaja Antti Ahokas. Antin tavoitat parhaiten sähköpostilla [email protected]
Ota yhteyttä:
Sähköposti: [email protected]
Sijainti: Vanha Jorvaksentie 3 02320 Espoo