KOKKIA TAI KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään 15.6. -15.8.2025 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.
Haemme kesäksi 2025 joukkoomme kokkia (suurtalous) tai keittiötyöntekijää, jotka taitavat hyvän ruoan valmistamisen ja haluavat kehittää kanssamme vastuullisia ruokapalveluita. Kokit osallistuvat kaikkiin keittiömme työtehtäviin, kuten ruuanvalmistukseen, leipomiseen, astiahuoltoon ja siivoukseen. Kokit vastaavat myös omalta osaltaan omavalvonnasta. Kokin tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa ruokapalveluvastaavan sijaisuudet. Asiakkaina pääosin tutkimusryhmiä, kenttäkursseja ja aseman muita vieraita.
Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputöitä. Kokin tai keittiötyöntekijän tehtävään valittavalla on oltava alan koulutus tai vankka työkokemus, sekä hygieniapassi. Tarvittaessa autamme asumisen järjestämisessä Kilpisjärvellä.
Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta ”Hae paikkaa” -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevia sisäisiä hakijoita pyydetään jättämään hakemuksensa SAP fiori-portaalissa. Rekrytoimme, kun sopiva hakija löytyy, toivoaksemme jo tammikuun 2025 aikana. Hakuaika päättyy 31. tammikuuta 2025.
Lisätietoja tehtävästä antaa aseman palvelukoordinaattori Hannu Autto, hannu.autto(at)helsinki.fi, puh. 050-4651226 tai palveluvastaava Kirsi Holopainen, kirsi.holopaine(at)helsinki.fi (050-5476944). Yhteydenotot mielellään puhelimitse.