Toimistotyöntekijä, Pekka Vehviläinen Oy, Pekka Vehviläinen Oy, Siilinjärvi – Siilinjärvi


Etsimme nyt Vehviläisen sipulitilalle Siilinjärvelletoimistotyöntekijää osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Millaista työtä on tarjolla?

Toimistotyöntekijän työnkuvaan kuuluu tilausten vastaanottaminen, myyntilähetteiden tekeminen ja kuljetusten tilaaminen eli päivittäisen myynnin toteutus. Pääsääntöisesti tilaukset tulevat sähköisesti tilausjärjestelmien kautta. Päiviin sisältyy myös puhelimitse tehtävää asiakaspalvelua.

Työnkuva edellyttää tarkkuutta ja numeroiden hallintaa tilausten kappale-/kilomäärissä, hinnoissa ja päivämäärissä. Käytössämme on Microsoftin ohjelmat sekä erillinen myynnin ohjelma.

Työtä tehdään tilallamme Kasurilanmäellä, työtehtäviä ei ole mahdollista hoitaa etätöinä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin kaksi kilometriä, joten huomioithan tämän työmatkaliikkumisen osalta. Toimistolla on seuranasi yleensä aina muita, eli yksin ei työpäivää tarvitse viettää.

Millaista tekijää etsimme?

Edellytämme aikaisempaa kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä tai muuten vastaavaa osaamista. Erityisesti tarvitset numerotarkkuutta sekä valmiutta työskennellä erilaisten sähköisten järjestelmien ja ohjelmien parissa. Kaupallisen alan tai elintarvikealan koulutuksesta tai työkokemuksesta on tehtävän hoitamisessa etua, mutta nämä eivät ole vaatimuksia tehtävässä onnistumiselle. Perehdytämme tehtävään, joten kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata!

Luonteeltasi olet huolellinen, vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen etkä vierasta puhelinkeskusteluja asiakkaiden kanssa. Kykenet kommunikoimaan suomen lisäksi myös englannin kielellä tarvittaessa. Päätyöskentelykieli on kuitenkin suomi.

Mitä tarjoamme?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen (4h/pvä). Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-12 välillä. Tilanteesi mukaan aloitus- ja lopetusajan suhteen on hieman neuvotteluvaraa. Työtuntimäärää on mahdollista kasvattaa, mikäli muut tehtävät (esimerkiksi laadunvalvonta) kiinnostavat. Tehtävä sopisi hyvin esimerkiksi toisen toimistotyön oheen.

Palkkaus on neuvoteltavissa tuntimäärän, työtehtävien ja aikaisemman taustasi mukaan. Suunniteltu tuntipalkkataso itsenäiseen työhön kykenevälle osaajalle on noin 15 €/h. Voit esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Työsuhteessa noudatetaan maatalousalan työehtosopimusta.

Miten edetä?

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, jätäthän siis hakemuksesi heti. ATA Henkilöstöpalvelut hoitaa hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen haastattelukierroksen, potentiaalisimmat hakijat etenevät haastatteluun Vehviläiselle.

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Lisätietoja antaa:

Janne-Pekka Pesonen
p. 044 4914 588
[email protected]



Source link