Kokki, Radisson Blu Plaza, Helsinki, Eezy Henkilöstöpalvelut – Uusimaa


Kokiksi Radisson Blu Plazaan

Monien mahdollisuuksien historiallinen tapahtumatalo. Tarinoidesi näyttämö. 

Yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista, jossa on ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja, liike-elämää ja ikonista tunnelmaa. Hotelli elää vuodesta toiseen hetkessä ja työilmapiiri kannustaa ainutlaatuisella tavalla avoimuuteen, rohkeuteen ja heittäytymiseen. Radisson Blu Plazassa jokainen on oman tarinansa tähti. 

Radisson Blu Plaza etsii nyt kokkia työskentelemään kokous- ja tapahtumapuolen sekä Bistro Vilhon keittiössä. Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on ensisijaisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet parhaimmillasi, kun ympärilläsi tapahtuu. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä.
 

MITÄ TARJOAMME SINULLE: 

  • Monipuoliset työtehtävät 
  • Innostavan ja osaavan tiimin 
  • Sokotelinja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet 
  • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut 
    • Ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä 
    • Kattavat työterveyspalvelut 
    • Vakuutusturvan 

MITÄ ODOTAMME SINULTA: 

  • Positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
  • Vankkaa ja monipuolista kokemusta keittiö työskentelystä
  • Hygieniapassi
  • Valmiutta työskennellä vuorotyössä
  • Ravintolaliiketoiminnan ymmärrystä 

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen työtunneilla 90 h/3 vko.

Työehdoissa sovellamme matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Peruspalkka määräytyy TES:n mukaisten kokemusvuosien mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita TES:iä korkeampaa palkkaa riippuen kokemuksesta, osaamisesta ja vastuutehtävistä. Osa-aikaisen kokin tuntipalkka pääkaupunkiseudulla on 12,99-16,6€/h ja keskimäärin 15€/h. Lisäksi tuntipalkan päälle tulee TES –lisät toteuman mukaan.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 9.9.2024. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kokki–Radisson-Blu-Plaza–Helsinki_R-29019

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Sebastian Boman. Sebastianin tavoitat sähköpostilla [email protected].

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen. Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.



Source link