Rengasasentajia syksyn sesonkiin, Eezy Henkilöstöpalvelut – Varsinais-Suomi


Etsimme rengasasentajia lähestyvään syksyyn ja liukkaisiin keleihin. 

Rengassesonki kestää noin 4-6 viikkoa sijoittuen lokakuuhun 2024 ja sään mukaan mahdollisesti myös syys- tai marraskuun puolelle. Työ sisältää renkaiden vaihtoa, pesua ja varastointia. Työ on nopeatempoista ja hyvin fyysistä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. 

Odotamme sinulta:

Rengashommiin ei koulutuksia tarvita, eikä välttämättä edes kokemusta vaan tässä työssä edellytykset koostuvat tehokkuudesta, reippaudesta, työmotivaatiosta ja kohtalaisesta fyysisestä kunnosta. Kun kuuntelet ohjeet ja perehdytyksen tarkasti niin pärjäät oikein hyvin tässä hommassa. Tärkeää on olla valmiina työvaatteet päällä työpäivän alkaessa, joten odotamme sinun ymmärtävän tämän hyvänä tiimipelaajana.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön sesongin ajaksi. Illat jää vapaaksi omille harrastuksille, vaikkakin kuntosalille ei tarvitse enää fyysisen työpäivän jälkeen lähteä. Töitä tehdään hyvällä porukalla yhdessä yhteen hiileen puhaltaen. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sohvi Mäkilä

HR-Konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

0505748008

[email protected]

www.eezy.fi



Source link