Aputyöntekijöitä huoltoseisakkiin, Barona Teollisuus – Varkaus


Aputyöntekijöitä huoltoseisakkiin Varkauteen

Haemme Varkauteen huoltoseisakkiin aputyöntekijöitä! Tehtäviäsi voivat olla mm. palovahdin ja liikenteenohjaajan työt tai kunnossapitoasentajien avustavat tehtävät.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta tehdä pitkää työpäivää ja -viikkoa. Eduksesi luemme voimassa olevan tulityökortin, teollisuus- tai rakennusalan kokemuksen/koulutuksen ja oman auton käyttömahdollisuuden. Plussaa myös, jos osaat käyttää yleisiä metallityökaluja ja olet tehnyt aikaisemmin asennustöitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Älä siis epäröi, vaan hae HETI sillä tehtävään valitaan henkilöt jo hakuajan sisällä. !

Mitä tarjoamme sinulle?

• Kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy kokemuksesi ja alan työehtosopimuksen mukaan

• Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

• Monipuoliset työmahdollisuudet

• Osaamistasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi

• Kaikki tarvitsemasi varusteet ja työkalut

• Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa

Hae paikkaa viimeistään 04.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link