Traktorinkuljettaja, Eezy Henkilöstöpalvelut – Varsinais-Suomi


Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja luotettavaa traktorinkuljettajaa. Työtehtäviin kuuluu erilaiset kuljetukset liikenteessä suurella traktori-peräkärry yhdistelmällä. Työtä luvataan vähintään 20h/2vk mutta erityisesti tällä hetkellä työtä on paljon tarjolla. 

Odotamme sinulta: 

Toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista ajotyyliä, sekä kokemusta suurien ajoneuvojen käsittelystä. C-kortti vaaditaan, mutta ammattipätevyys ei ole pakollinen. Työ on pääasiassa päivätyö, mutta toivomme joustavuutta, sillä joskus päivät saattavat venyä. 

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääsee kehittymään kuljettajana. Palkkaus tes:n ja aikaisemman työkokemuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja aloittamaan pääsee heti. Hyvälle tekijälle tarjolla on pitkäaikainen työsuhde vaihtelevin työtehtävin. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sohvi Mäkilä

HR-Konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

0505748008

[email protected]

www.eezy.fi



Source link