Koneenkuljettaja, Oy Adolf Lahti Yxpila Ab – Ristiina


Haemme nyt palvelukseemme UPM:n Pelloksen vaneritehtaalla tapahtuvaan koneurakointiin ammattitaitoista ja oma-aloitteista 

AMMATTILAISTA PYÖREÄN PUUN KÄSITTELYYN 

Työtehtäviisi kuuluu vaneritukkien purkaminen koneella puutavara-autoista, lajittelijan syöttäminen, lajittelutaskujen tyhjentäminen ja siirto varastoon sekä puiden syöttäminen haudonta-altaaseen ja puiden siirtäminen haudonta-altaasta tehtaan tuotantoon. Työ suoritetaan TAM 35 tai vaihtoehtoisesti TAM 37 työaikamuodossa. Työ alkaa syyskuun aikana tai heti kun sopiva henkilö löytyy.  

Toivomme sinulta vastuullista, itsenäistä sekä positiivista otetta työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta pyöräkone- ja puukurottajatyöskentelystä. Eduksi katsotaan kokemus pyöreän puutavaran käsittelystä saha-, vaneri, selluteollisuudessa tai puutavaraterminaaleissa. Lisäksi osaat vastata työkoneesi perushuolloista ja selkeistä pienimuotoisista kunnossapitotoimenpiteistä kuten esim. hydrauliletkujen vaihdot. Halutessasi koulutamme sinusta moniosaajan kaikkiin UPM Pelloksen pyöreän puun käsittelyn työtehtäviin. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä vahvan ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset toimimaan nykyaikaisten ja tehokkaiden työkoneiden parissa. Samalla saat myös oivan mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja olla osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan konsernia.    

Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutukset sekä lounas-, virike, hieronta- ja polkupyöräedun 

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa työnjohtaja Juuso Ahtiainen, p. 050 4644 290 tai [email protected]  

Yritykseemme ja konekantaamme voit tutustua Facebook sivuillamme tai osoitteessa www.adolflahti.fi   

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi sivujemme kautta viimeistään 8.9.2024. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!   

Yrityksestä: 

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab kuuluu KWH Logistics liiketoimintaryhmään ja on menestynyt, kasvava ja monipuolinen teollisuuslogistiikkayritys, jolla on laaja noin 500 koneen konekanta. Yritys tarjoaa kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä logistiikka- ja konepalveluratkaisuja teollisuudelle, satamaoperaattoreille ja kaupalle sekä raskaiden koneiden huolto- ja korjaamopalveluita. Toimimme lähes 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja työllistämme tällä hetkellä yli 100 henkilöä. Liikevaihtomme oli (2023) noin 30 milj. euroa.   

Osana KWH Logistics liiketoimintaryhmää 

KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Liikevaihtomme oli (2023) 146 milj. euroa ja työllistämme lähes 600 ammattilaista.     

KWH Logistics on kahdeksasta itsenäisesti toimivasta yhtiöstä muodostettu liiketoimintaryhmä, joka on osa KWH-yhtymää. KWH-yhtymä on suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 2 550 työntekijää ja liikevaihto on 611 milj. euroa. Tutustu meihin osoitteessa www.kwhlogistics.com 



Source link