Tekninen tuki/Huoltoasentaja, Manpower – Pieksämäki


DEKO MedTech Oy (ent. Franke Finland Oy ja Franke Medical Oy) on Naarajärvellä, Pieksämäen kaupungissa toimiva yritys, joka valmistaa ja myy lääkinnällisiin laitteisiin luokiteltuja pesu- ja desinfiointikoneita kotimaan terveydenalan laitoksille ja yrityksille sekä useiden edustajiemme kautta vientimarkkinoille. Yrityksen henkilöstön lukumäärä on 80. https://dekomedtech.fi

Haemme DEKO MedTech Oy:lle

TEKNISTÄ TUKIHENKILÖÄ/HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässä tuet pesu- ja desinfiointikoneiden sekä kuivauskaappien käyttöä terveydenhuollossa. Opastat asiakkaita laitteiden käytössä ja selvität ja ratkaiset vikatilanteita. Tehtävässä lähdetään liikkeelle laitteisiin tutustumisesta ja alkuun liikutaan enemmän huoltoasentajan mukana kentällä asentamassa ja huoltamassa laitteita ja tutustutaan samalla asiakasrajapintaan. Perehtymisen jälkeen tehtävä tulee painottumaan etäneuvontaan ja myynnin tukemiseen ulkomaan markkinoilla. Tehtävään sisältyy myös yksittäisiä komennuskeikkoja ulkomaille silloin tällöin esimerkiksi huoltokoulutusten merkeissä.

Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Hyvä asuinsijaintisi olisi Keski-Suomesta aina Etelä-Suomeen asti.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi sähköautomaatio, elektroniikka tai vastaava AMK
  • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä ja reipasta työotetta
  • sujuvia tietokoneen käyttötaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, eduksi katsomme saksan kielen osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn mukavassa työympäristössä
  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
  • etätyömahdollisuuden
  • työmatkoille käyttöösi talon auton
  • terveydenhuollon laitteet on tulevaisuuden kehittyvä ala, joka tarjoaa mielenkiintoista työtä ja onnistumisen kokemuksia – tässä tehtävässä voit kehittyä tulevaisuuden alan huippuammattilaiseksi
  • työsuhde alkaa ManpowerGroupin työsuhteena, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoitua DEKO MedTech Oy:n palvelukseen

Hae tehtävää

Mikäli edellä kerrotut asiat saivat sinut kiinnostumaan tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera osoitteessa www.manpower.fi hakulinkin kautta! Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 [email protected] ja Roosa Marjanen p. 040 195 7706 [email protected] .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.



Source link