Projekti-/sovellusinsinööri, SEW-EURODRIVE Oy – Hollola


SEW-EURODRIVE Oy on käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Hollolassa, Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa, Porissa ja Torniossa.

SEW-EURODRIVE -yhtiöt työllistävät Suomessa yli 250 työntekijää ja ovat osa kansainvälistä käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW-EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 22 000 työntekijää 56 maassa. Konsernissa on maailmanlaajuisesti 17 tuotantolaitosta ja 92 paikallista kokoonpanotehdasta ja huoltokeskusta.Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme käyttöautomaation ammattilaista

PROJEKTI-/SOVELLUSINSINÖÖRIN

monipuolisiin tehtäviin.

Työskentelet SEW-EURODRIVEn tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen teknisenä asiantuntijana osana ammattitaitoista projektitiimiämme. Sinulla on vahvaa osaamista teollisuuden automaatiosta, sähkötekniikasta ja käyttöönotoista. Kokemus PLC-ohjelmoinnista on eduksi. Itsenäinen projekti-työskentely asiakasrajapinnassa on sinulle luontaista. Työmatkat ovat pääsääntöisesti lyhyitä kotimaan matkoja. Edellytämme englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työpisteesi sijaitsee Hollolan tai Kuopion aluetoimistostossamme.

Odotamme

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • halua kehittyä SEW-käyttöautomaation monipuoliseksi ammattilaiseksi
  • kykyä mukautua muuttuviin työtehtäviin
  • matkustusvalmiutta ja B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • monipuolisen ja kattavan tuote- ja palveluvalikoiman
  • ammattilaisorganisaation vahvan ja monipuolisen tuen
  • mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista.

Jos tunnet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, odotamme innolla hakemustasi!

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja työtehtävästä

Olli-Pekka Komonen           

puh. 044 770 0836

Kiinnostuitko

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 2.9.2024 mennessä [email protected] otsikolla ”Sovellusinsinööri”.



Source link