Mekaniikkasuunnittelija, Rauma, Jyväskylä tai Vantaa, Academic Work – Rauma


Olisitko sinä etsimämme vahvistava voima asiakkaamme mekaniikkasuunnittelutiimiin Raumalle, Jyväskylään tai Vantaalle? Monipuoliset työtehtävät ja ammattitaitoisen tiimin tuki tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi mielenkiintoisella meriteollisuuden alalla. Voit olla vastavalmistunut, jolta löytyy innokkuutta päästä oppimaan tai jo kokeneempi tekijä. Haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävänkuvaus

Mekaniikkasuunnittelijana vastaat erilaisten mekaniikkajärjestelmien suunnittelusta ja kehittämisestä. Pääset osallistumaan tuotteiden ja laitteiden konseptointiin, 3D-mallinnukseen, piirustusten tekemiseen ja tuotannon tukemiseen. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö muiden suunnittelu- ja tuotantotiimien sekä asiakkaiden kanssa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko tuotekehitysprosessiin.

Tarjoamme

  • Vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa meriteollisuuden alalla
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässä alasi huipuksi
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mukavan työyhteisön
  • Kehittymisen mahdollisuuksia urasi eri vaiheisiin
  • Osittaisen etätyömahdollisuuden

Etsimme

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa (mekaniikka, koneenrakennus tai vastaava)
  • Hieman suunnittelukokemusta kerrytettynä esimerkiksi kesätyön kautta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä (esim. SolidWorks, Creo, CATIA)
  • Ongelmanratkaisukykyä, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja viedä ne käytäntöön
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.



Source link