Jr. Analyytikko (tuulivoima), Kjeller Vindteknikk Oy, Espoo, Kjeller Vindteknikk Oy – Espoo


Haemme junior analyytikkoa osaksi Kjeller Vindteknikin tiimiä. Jos haluat työskennellä johtavassa tuulivoima- ja teknologiayrityksessä, sinulla on jo hieman relevanttia työelämäkokemusta ja haluat osallistua kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen, laita hakemus jo tänään!

Tehtävänkuvaus

Tuulienergian analyytikkona tehtäviisi kuuluu meteorologisten aineistojen analysointi suunnitteilla tai jo rakenteilla oleville sekä operatiivisille tuulivoimapuistoille. Työsi koostuu tyypillisesti 1-3 asiakasprojektista kuukaudessa. Pääasialliset työkielet ovat suomi ja englanti, sillä teet päivittäin yhteistyötä pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja olet yhteyksissä kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomessa työskentelee tällä hetkellä kuusi työntekijää, jotka ovat lähimpiä työkavereitasi. Tehtävässä menestyy parhaiten analyyttinen ja datalähtöinen henkilö, joka on innokas oppimaan uutta sekä kehittymään joka päivä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden työskennellä avainroolissa tuulivoimaprojektien onnistumisessa ja uusiutuvan energian tuotannossa
  • Asiantuntevat kollegat ja työpaikan johtavassa tuulivoima- ja teknologiayrityksessä
  • Joustavan hybridityön ja työympäristön, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin

Työtehtävät

  • Meteorologisten aineistojen analysointi, mukaan lukien tuulivoimapuistojen tuuli- ja jäätymisanalyysit
  • Melu-, välke- ja näkyvyysanalyysit suunnitelluille tuulivoimaprojekteille
  • Projektinhallinta ja raportointi asiakkaille

Etsimme

  • Ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi meteorologian, energiatekniikan tai fysiikan soveltuvilta aloilta
  • Hyviä analyyttisiä taitoja ja motivaatiota alaa kohtaan
  • Jonkin verran ohjelmointiosaamista (esim. Matlab, Python)
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  • Aikaisempi kokemus meteorologiasta tai tuulivoimasta on merkittävä etu tehtävässä menestymiselle
  • Suomen kielen taito katsotaan eduksi

Liitäthän hakemukseesi myös motivaatiokirjeen, jossa kerrot tarkemmin, miksi haluat työskennellä juuri tässä tehtävässä ja yrityksessä.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Kjeller Vindteknikk on osa Norconsultia, joka on Norjan suurin ja yksi johtavista monitieteisistä konsulttiyrityksistä Pohjoismaissa. Visiomme on olla luotettu asiantuntija Pohjoismaissa sovelletun meteorologian alalla asiakkaillemme ja tarjota huippuluokan konsultointia ja kestäviä ratkaisuja. Kollegat, asiakkaat, erinomaisuus ja innovaatio ovat työmme keskiössä. Rakastamme tuulta ja meteorologiaa. Arvostamme kollegoitamme yli kaiken, sillä he ovat suurin voimavaramme. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja autamme heitä menestymään ylläpitämällä korkeita laatustandardeja. Haluamme jatkuvasti parantaa ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka ylittävät nykyiset huipputasot.

Toimitamme vaativia ilmasto- ja tuulianalyysiratkaisuja tuulienergialle ja muille infrastruktuurisektoreille. Asennamme ja operoimme edistyneitä mittausjärjestelmiä tuulienergialle, voimalinjoille ja suurille siltaprojekteille. Pääkonttorimme sijaitsee Lillestrømissa lähellä Osloa, ja lisäksi meillä on toimipisteet Stavangerissa, Tukholmassa, Uppsalassa ja Espoossa.



Source link