Kunnossapitomestari, Helsingin Satama – Helsinki


Me Helsingin Satamassa haemme työkaveria Kunnossapitomestarin tehtävään, Tekniset palvelut -osastolle, joka vastaa mm. satamarakenteiden, väylien, satama-alueiden ja laitteiden ylläpidosta ja rakentamisesta sekä liikenteen ja maankäytön suunnittelusta. 

Kiintopisteesi tulee olemaan Vuosaaressa, mutta työskentelyalueeseen kuuluu kaikki satama-alueet.

Kunnossapitomestarin tehtävässä vastuullasi on johtaa ja kehittää tuloksellisesti ja kokonaisvaltaisesti omaa vastuualuettasi, teknisen varikon rakennuspuolen toimintaa. Tavoitteena on, että Sataman rakenteet toimivat häiriöttä vuorokauden ajasta, olosuhteista ja tilanteista riippumatta. Kunnossapitomestarin tiimi tuottaa teknisiä palveluja Sataman liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin, sisältäen keskeisinä osina seuraavat: laiturit- , kenttä- ja liikennealueet järjestelmineen. Lisäksi osallistut tehtävässäsi eri projekteihin rakennuspuolen asiantuntijana/rakennuttajana. Myös palveluiden hankinta ja niiden valvonta kuuluu tehtäviisi. Varmistat tehtävässäsi osaltasi, että tiedonkulku ja yhteistyö sujuu jouhevasti eri sidosryhmien ja osastojen välillä ja huolehdit hyvästä yhteistyöstä osastosi eri asiantuntijoiden ja rahti- ja matkustajaliikenneyksiköiden kanssa.

Esihenkilötyössä sinulle on tärkeää johtaa ja kehittää ammattilaisista koostuvaa tiimiäsi. Ohjaat henkilöstöä reilulla asenteella kohti asettamiasi toiminnan päämääriä ja tavoitteita. Mahdollistat niiden saavuttamisen tukemalla tiimisi päivittäistä toimintaa. Ymmärrät esihenkilön vastuullisen roolin henkilöstön hyvinvoinnin ja sitoutumisen mahdollistajana. Haluat kehittyä ja kasvaa esihenkilötyössäsi edelleen. Tehtävässä sinun esihenkilönäsi toimii Tekniset palvelut -osaston käyttö- ja kunnossapitopäällikkö. 

Onnistut tehtävässä, mikäli sinulla on

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja neuvottelutaidot ja asiakaslähtöinen asenne
  • intoa ratkoa ongelmia ja rohkeutta tarttua haasteisiin
  • taitoa ennakoivaan toimintaan, priorisointikyky paineessakin ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä
  • kiinnostusta eri tietojärjestelmien käyttöön ja niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • B-ajokortti.
  • esimerkiksi rakennusmestarin tai -insinöörin (AMK tai opisto) koulutus ja toimenkuvan edellyttämää ammattitaitoa ja kokemusta vähintään viisi (5) vuotta 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatamassa. Työpaikkana Helsingin Satama Oy on viihtyisä, vakaa ja vastuullinen, jossa sinua odottavat sitoutuneet ja osaavat kollegat. Panostamme laadukkaaseen johtamiseen, osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Sinulla on mahdollisuus käyttää monipuolisia henkilöstöetujamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Meillä on erinomaiset ja kattavat työsuhde-edut kuten esimerkiksi Epassin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu, kuntosali, laajat työterveyshuollon palvelut, työsuhdepolkupyöräetu ja lomamökki. Lisäksi koko Helsingin Sataman henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä. Emme myöskään unohda yhteisiä juhlahetkiä!

Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama

Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet niin merimatkailulle kuin rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Tuomme ihmiset ja tavarat yhteen vauhdittaaksemme kestävää kasvua. Edessä on yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, 10 vuotta kestävä kehitysohjelma, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Eteläsataman Satamatalossa ja toinen toimistomme Vuosaaressa Gatehousessa.

Helsingin Satamalle on myönnetty joulukuussa 2023 Future Workplaces -sertifikaatti. Se kertoo, että työntekijöille merkitykselliset asiat toteutuvat Satamassa hyvin. Sertifikaatin voi ansaita työpaikka, jonka yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä ja jossa on onnistuttu luomaan hyvä työntekijäkokemus. Helsingin Satama on sitoutunut noudattamaan myös OikotienVastuullinen työpaikka– yhteisön periaatteita.

Hae tehtävää

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja haluat mukaan osaavaan tiimiin, hae tehtävää jo tänään! Odotamme innolla hakemustasi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 1.9.2024 mennessä. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä sovelletaan Satama-alan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa Käyttö- ja kunnossapitopäällikkö Tero Koponen, puh. 0401841859. Tero on tavoitettavissa ma-pe klo 9–15.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään Supon suppea turvallisuusselvitys ja huumausainetesti. 



Source link