Junakaluston kunnossapitoasentaja, VR FleetCare Oy, VR FleetCare Oy – Helsinki


Haemme asiakkaallemme, VR FleetCare Oy:lle Helsinkiin kunnossapitoasentajia junakaluston jarru- ja teliosien mekaanisiin huolto- ja asennustehtäviin. Kyseessä on monipuolinen ja pitkäaikainen työ.

Työnkuvaus

Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja tehokasta kunnossapitoporukkaa, joka osaltaan mahdollistaa maailman vastuullisimman ja turvallisimman raideliikenteen. Toteutat pääsääntöisesti raidekaluston ja niiden komponenttien monipuolista ja haastavaa mekaanista kunnossapitoa kannustavassa työporukassa Helsingin Ilmalassa kaksivuorotyössä.

Vaatimukset

Taustasi voi olla hyvinkin monenlainen. Toivomme sinulta kuitenkin teknistä koulutuspohjaa, esimerkiksi metalli-, auto- tai koneasennuksen alalta. Etunasi toimii myös aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä. Olet voinut saada kokemuksesi myös harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja olet valmis tekemään ajoittain likaista ja raskasta työtä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän junakaluston parissa. Pääset nauttimaan työyhteisön vankasta ja kokeneesta tuesta heti työsuhteesi alusta alkaen. Järjestämme sinulle alussa kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat ammattitaitoasi kehittävää koulutusta koko työsuhteen ajan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta hyvin työssään suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua työsuhteeseen asiakkaallemme.

Hakemus ja yhteystiedot:

Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Hae paikkaa viimeistään 02.09.2024 20:59 mennessä.

VR FleetCare Oy

VR FleetCare on raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Tarjoamme asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Baltiassa rautatiekaluston ja infrastruktuurin kunnossapito- ja modernisaatiopalveluita.Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa.VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on rautatieoperaattori VR-Yhtymän tytäryhtiö.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link