Rakennustöiden valvoja, Experis – Espoo


Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.

Haemme RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA noin 1,5 vuoden opintovapaan sijaisuuteen mukavaan ja dynaamiseen korjausrakennuttamisen tiimiimme.

Tehtävänäsi on toimia valvojana korjaushankkeiden työmaavalvonnassa, aina aloituskokouksesta takuutarkastuksiin saakka. Vastaat siitä, että Asuntosäätiön kodeissa korjausrakentaminen toteutetaan lakien, asetusten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää rakennustapaa noudattaen. Laadit valvontaraportit ja muut dokumentit sovitun mukaisesti. Työ on liikkuvaa, sillä kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin projektipäälliköiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Sijaisuus kestää 31.5.2026 saakka ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta (AMK), sekä aikaisempaa kokemusta korjaustöiden valvonnasta tai rakennustyömaan työnjohdosta korjausrakennushankkeissa. Tehtävässä onnistuminen vaatii kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteista ja jämäkkää työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tarvitset tehtävässäsi omaa autoa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kuuden hengen korjausrakennuttamisen ammattilaisten tiimiin! Kolleganasi toimii toinen valvoja ja raportoit työssäsi korjausrakennuttamisen päällikölle. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, yhteinen arvopohja ja asiakaskeskeinen ajattelu. Olemme ihmisläheinen työpaikka, jossa toisten auttaminen, yhteisöllisyys ja hyvät työkaverit ovat vahvuuksiamme. Tavoitteenamme on tarjota henkilöstöllemme työpaikka, jossa pääsee uudistumaan ja kehittymään yhdessä kollegojen kanssa.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon ja vakuutukset sekä hieronta-, kulttuuri- ja liikuntaedut. Etuihimme sisältyvät myös käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille sekä loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi HR-järjestelmämme kautta https://ats.talentadore.com/apply/rakennustoiden-valvoja-opintovapaan-sijaisuus/mMep3Q mahdollisimman pian, viimeistään 5.9.2024. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Tutustumme hakemuksiin ja otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin jo hakuajan aikana.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Terhi Airas: [email protected], puh. 040 7000 204

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.



Source link