Sähköasemasuunnittelija, Sähkölandia – Lempäälä | Jobly


Asiantunteva ja arvostettu, sähköasemiin erikoistunut urakointiyhtiö Sähkölandia etsii nyt kasvunsa tueksi kehittymishaluista ja oma-aloitteista sähköasemasuunnittelijaa monipuolisten suunnittelutehtävien pariin. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Etsimme uutta kollegaa ensisijaisesti Lempäälän toimistolle,  etätyökäytänteitä unohtamatta. 

Sähköasemasuunnittelijana liityt osaksi nelihenkistä suunnittelutiimiä ja arkesi täyttyy monipuolisista suunnittelutehtävistä. Tehtävänkuvaan kuuluvat ainakin piirikaavio- ja johdotussuunnittelu; osaamisesi ja oppimishalukkuusi mukaan pääset myös tekemään installaatiosuunnittelua sekä  rakenne- ja sijoitussuunnittelua. Kohteet vaihtelevat kokonaan uusista sähköasemista asemien laajennuksiin sekä saneerauksiin. Sähkölandian asiakkaita ovat pääasiassa sähkönjakelun ja uusiutuvan energian yritykset ympäri Suomen, joten rooliin voi sisältyä tutustumiskäyntejä suunnittelukohteisiin oman kiinnostuksesi mukaan. Pääset myös vaikuttamaan omaan rooliisi ja tehtävänkuvaasi voi sisältyä esimerkiksi erilaisia sisäisiä kehitystehtäviä. Tärkein tavoitteesi tehtävässä on kuitenkin osaltasi varmistaa projektiesi sähkösuunnitelmien laatu ja toimivuus. 

Tehtävässä työskentelet yhteistyössä koko projektitiimin kanssa, joten odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Sinulla on myös soveltuva koulutustausta ja ideaalitapauksessa olet jo kerryttänyt alan suunnittelukokemusta; tunnet myös sähköteknisiä määräyksiä ja turvallisuusvaatimuksia. Ennen kaikkea kuitenkin toivomme, että olet aidon kiinnostunut perehtymään sähköasemasuunnitteluun ja liittymään osaksi Sähkölandian asiantuntevaa ja rentoa tiimiä.

Odotamme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sähkötekniikan parista (amk / DI)
  • Jo jonkin verran relevanttia työkokemusta sähköalan suunnittelutehtävistä
  • Itseohjautuvuutta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelytyyliä 
  • Jonkin alan suunnitteluohjelmiston hallintaa – Sähkölandialla käytössä on CADMATIC
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Sähköasentajan taustan
  • Englannin kielen taito

Mitä Sähkölandia tarjoaa sinulle: 

  • Paikan arvostetussa, vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, joka voi olla ylpeä 100% toimitusvarmuudestaan, kannattavuudestaan sekä monipuolisesta asiakaskunnastaan
  • Vaihtelevan ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset kehittymään ja ottamaan vastuuta mielenkiintoisten ja ammatillisesti haastavien projektien parissa
  • Pienen ja kasvavan yrityksen mahdollistaman joustavuuden ja matalan hierarkian – meillä et joudu lokeroon, vaan pääset vaikuttamaan sekä omaan tehtäväkenttääsi että yrityksen toimintatapoihin 
  • Yhteisöllisen ja hyvähenkisen tiimin tuen  sekä mukavat ja viihtyistä toimistotilat
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön 
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavasti henkilöstöetuja, aina kulttuuri- ja liikuntaedusta laajennettuun työterveyshuoltoon, polkupyöräetuun, edustussaunan hyödyntämiseen  sekä yhteisiin virkistystapahtumiin 

Sinustako Sähkölandian tiimin uusin vahvistus? 

Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 1.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Sähkölandiasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sahkolandia.fi/ ja Auroora Yhtiöt -konsernista täältä: auroora.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa  Senior Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sähkölandian  palvelukseen.

Sähkölandia Oy on vuonna 2013 perustettu valtakunnallisesti toimiva ja alalla arvostettu sähköasemaurakointiin keskittynyt yhtiö, joka toteuttaa vaativimmatkin urakoinnit vankalla ammattitaidolla ja 100 % toimitusvarmuudella. Sähkölandian asiakkaita ovat sähkönjakelun, uusiutuvan energian ja teollisuuden toimijat ympäri Suomen. Palveluihin kuuluvat mm. sähköasemaurakat ja -saneeraukset, maasulkuvirran ja loistehon kompensointiratkaisut sekä suunnittelu- ja asennuspalvelut. Vuonna 2023 Sähkölandia Oy:n liikevaihto oli lähes 14 M€ ja yritys työllistää noin 40 sähköalan ammattilaista; liiketoiminnan kehittyessä voimakkaasti etsimme jatkuvasti uusia kollegoja kasvavaan joukkoon. Sähkölandia on osa Auroora Yhtiöt -konsernia ja yrityksen uudet toimitilat sijaitsevat Lempäälässä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.sahkolandia.fi.



Source link