Testaajateknikko, Rakennepalo ja sammutus, Barona Teollisuus – Espoo


Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee yli 100 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme on Espoossa.

Palotestauslaboratorio varmistaa rakenteiden ja järjestelmien paloturvallisuuden markkinoiden, käyttäjien tai viranomaisten asettamien vaatimusten suhteen. Tyypillisesti testattavia tuotteita ovat erilaiset rakennusten ja laivojen rakenteet sekä järjestelmät kuten osastoivat ja/tai kantavat rakennusosat, ovet, ikkunat, läpiviennit, luukut, kiinteät sammutusjärjestelmät jne.

Työtehtävät sisältävät:

  • Testijärjestelyiden valmistelua, pystyttämistä ja purkamista, testirakenteiden korjaamista, mittalaitteistojen kytkemistä ja purkamista
  • Testauksien suorittamista sekä tulosten kirjaamista palotestien osalta
  • Testauslaitteiston päivittäistä käyttöä ja ylläpitoa
  • Asiakkaiden kanssa työskentelyä

Työ on nopeatempoista ja mielenkiintoista ryhmätyötä, mutta ajoittain hyvinkin itsenäistä. Tekemistäsi ohjaa standardit ja työohjeet, joita testauksissa on tinkimättömästi noudatettava. Työ on ajoittain fyysistä ja ympäristöolosuhteiltaan haastavassa ympäristössä työskentelyä. Työnkuvaan kuuluu myös mm. nokisten koekappaleiden ja palokuormien käsittelyä sekä savusukeltamista.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan kohtalaista rakennusosien tuntemusta ja jonkin asteista rakentamisen osaamista esim. kevyiden väliseinien rakentamisesta, muuraamisesta, betonivalusta, piikkaamisesta, eristämisestä ja hitsaamisesta, sekä suomenkielentaitoa.

Sinulla on mahdollisesti rakennusalan perustutkinto, tunnet paloturvallisuusalaa ja omaat aikaisempaa kokemusta rakennusalalta. Kokemus myös paineilma- ja mittalaitteistoista sekä sähkö- tai kaasulaite-asennuksista katsotaan eduksi.

Työssä käytetään mm. trukkia ja hallinosturia, joten kokemus niiden käytöstä on plussaa.

Odotamme, että olet valmis tarkkaan ja oma-aloitteisuutta vaativaan, mutta monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työhön, jota tulet tekemään positiivisella ja innostuneella otteella.

Tarjoamme sinulle

Laajan tehtäväkentän, jonka parissa et pääse varmasti hetkeen kyllästymään. Pääset oppimaan uusia menetelmiä ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa näkee erilaisia teknisiä laitteita ja työtä eri materiaalien parissa.

Työsuhteesi on alkuun 8 kk mittainen määräaikaisuus – tavoitteena on työsuhteen jatkuminen, joka tarkentuu ennen määräaikaisuuden päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 välillä Barona Teollisuus Oy/ Anna-Maija Räisänen p. 050-5532150

Liity asiantuntevaan ja motivoituneeseen tiimiimme varmistamaan rakenteiden ja järjestelmien paloturvallisuus – haemme innokasta tekijää, joka ei pelkää haasteita ja on valmis tarttumaan uusiin oppimismahdollisuuksiin. Hae nyt ja varmista paikkasi tässä monipuolisessa ja palkitsevassa työssä!

Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 26.08.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link