Ympäristötarkastaja, Helsingin kaupunki – Helsinki


Vakinainen virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Ympäristöpalvelut, Ympäristöterveys

Työavain: KYMP-03-47-24
Haku Päättyy: 22.08.2024 klo 16:00
Palkka: 3 682,87 euroa/kk + mahd. lisät
Palvelussuhde: 1.10.2024
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt joukkoomme ympäristötarkastajaa terveydensuojelutiimiin.

Ympäristötarkastajana työtehtäviisi kuuluu terveydensuojelulain mukaisten oleskelutilojen (muun muassa päiväkodit, koulut, majoitushuoneistot, liikuntatilat, kuntosalit, kauneushoitolat, tatuointihuoneistot, yleiset saunat, solariumit) terveellisyyden valvonta ja neuvontatehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulta sujuu raporttien ja muiden ohjaavien tekstien kirjoittaminen ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Haluat olla terveydensuojelun itsenäinen asiantuntija ja sinulla on valmiutta päätöksentekoon. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja englannin kielen taito luetaan eduksi.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3 682,87. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Huomioithan myös, että virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksiannosta.

Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 22.8.2024 klo 16 mennessä!

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemus tulee olla perillä kirjaamossa hakuajan päättymiseen mennessä. Merkitse kuoreen tunnus KYMP-03-47-24. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja voit kysyä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa ympäristöpalvelussa vastaamme ympäristön- , luonnon- , vesien- ja terveydensuojelusta sekä tupakka-, elintarvike-, eläinsuojelu- ja talousveden valvonnasta ja eläinlääkintähuollosta.

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tiimipäällikkö Toni Lyyski, [email protected], puh. 09 310 64325, 13.8. klo 12.00-14.00 ja 19.8. klo 9.00-11.00.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/terveydensuojelu



Source link