Myynti-insinööri, Aimo Kortteen konepaja Oy – Ylivieska


Aimo Kortteen Konepaja (brändinimeltään Murska) etsii aktiivista myynti-insinööriä vastaamaan metalliteollisuuden alihankinnan asiakkuuksistaan Ylivieskaan. 

Tehtävässä vastuullasi on metallitöiden ja -koneiden alihankinnan myynti. Hoidat asiakaskontaktit niin olemassa olevien kuin uusien asiakkaiden suuntaan sekä heidän tarpeidensa kartoittamisen, suunnitelmien lukemisen/piirtämisen sekä tarjousten laskemisen. Tilauksesta sovittaessa varmistat myös tuotannon kapasiteetin ja toimituksen koordinoinnin yhdessä muun tiimin kanssa. Päivittäinen työsi sisältää itsenäistä suunnittelutyötä (AutoCAD ym.) ja koordinointia sekä myyntiaktiviteettien suunnittelua ja toteutusta. Samalla työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvokkain. Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita on noin 100 km säteellä Ylivieskasta ja he ovat esim. konepajoja, rakennus- ja metsäalan toimijoita sekä insinööritoimistoja, jotka tarvitsevat erilaisia metallikomponentteja. 

Myynti-insinöörinä menestyäksesi ymmärrät metallituotannosta sekä tähän liittyvistä piirroksista AutoCAD- ja SolidWorks -ohjelmissa. Lisäksi viihdyt sosiaalisessa työssä niin asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmien suuntaan. Tehtävässä tärkeää on insinööriosaaminen sekä myynnillinen ote ja motivaatio kehittyä myynnillisessä työssä asiakasrajapinnassa.

Sinulta odotetaan: 

  • AMK-insinöörin tutkintoa, mieluiten konetekniikasta
  • Ymmärrystä metallilevytavarasta materiaalina sekä näihin liittyvistä suunnittelupiirroksista, tai muuta vastaavaa osaamista
  • AutoCAD-, SolidWorks- ja/tai BySoft-osaamista
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja suomeksi sekä myynnillistä otetta – myynnin lainalaisuudet ja menetelmät ovat kuitenkin opittavissa myyntipäälliköltä
  • Yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hallita useita asiakasprojekteja samanaikaisesti

  

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus myynnillisistä tehtävistä
  • Käytännön työkokemus tuotannosta, erityisesti metalliteollisuuden parista
  • Ruotsin ja englannin kielen osaaminen asiakastyössä

  

Aimo Kortteen Konepaja tarjoaa sinulle: 

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä yhdistää insinööriosaamista myynnilliseen asiakastyöhön
  • Mahdollisuuden nähdä oman myyntityösi jälki ja vaikuttaa alihankintaliiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen
  • Myyntityöhön kannustavan, mutta samalla vakaan palkkamallin, joka sisältää kiinteän kuukausipalkan ja provisioportaat
  • Kattavat työsuhde-edut sekä mahdollisuuden hyödyntää yrityksen tuotantotiloja omiin projekteihisi 

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aimo Kortteen Konepaja Oy:n palvelukseen. Tehtävässä aloitus on syys-lokakuussa 2024, mahdollisimman pian rekrytoinnin päätyttyä. Sijaintina on yrityksen toimipaikka Ylivieskassa, jossa työskentelet pääosin paikan päällä. Tehtävä vaatii myös ajoittaista liikkumista asiakkaille noin 100 km säteellä Ylivieskasta. Tätä varten sinulla tulisi olla ajokortti ja oma auto, josta saat kilometrikorvaukset. Palkkamalli painottuu kiinteään kuukausipalkkaan, jonka päälle saat kvartaaleittain provisiota myyntitavoitteiden saavuttamisen ja provisioportaiden mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.08.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan loppupuolella niiden tulojärjestyksessä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Aimo Kortteen Konepajasta voit lukea lisää osoitteessa: https://murska.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 12.8. eteenpäin Senior Recruitment Manager Kati Hautakoski [+358 50 552 0419, kati.hautakoski(at)atalent.fi]. 

Murska-myllyjä, Raju-levikevanteita ja metalliteollisuuden alihankintaa tekevä Aimo Kortteen Konepaja Oy on Ylivieskassa vuonna 1969 perustettu yhtiö. Metalliteollisuuden alihankintapalveluiden osalta tarjoamme esim. laserleikkausta, särmäystä, sorvausta ja koneistusta – myös suoraan 3D-mallista. Lue lisää: https://murska.fi/



Source link