Koneasentajia Otanmäelle, Barona Teollisuus – Kajaani


Haemme koneasentajia Otanmäelle määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Työ on 2-tai 3 vuorotyötä ja 40h/vk

Tehtäväsi koostuvat mekaanisen varustelun linjatyöstä, jossa työskentelet osana suurempaa prosessia. Vastaat prosessin sujuvasta etenemisestä omalla vuorollasi aikataulun mukaisesti. Osaamisesi ja taitojesi kehittyessä voit edetä haastavampiin tehtäviin.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta (esim. ajoneuvoala, kone- ja tuotantotekniikka) tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tiimityötaitoja, innostusta tekniikkaan ja halua kehittää omaa osaamistasi ja työmenetelmiä jatkuvasti, painottaen turvallisuutta ja tuottavuutta.

Vaatimukset:

  • Soveltuva koulutus tai vastaava kokemus
  • Tiimityöskentelytaidot ja kiinnostus alaa kohtaan
  • Suomen, englannin tai venäjän kielen taito

Tehtäviä:

  • Eristystöiden tekeminen
  • Lattiaelementtien ja ilmakanavien asentaminen
  • Lattioiden hionta ja mattojen liimaus
  • Sisä- ja ulkopanelointi

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Niko Timonen puh. 0444602072 arkisin klo 09-15

Hae paikkaa viimeistään 01.08.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link