Työnjohtaja, ABB Oy Drives, Barona Teollisuus – Helsinki


Haemme ABB Oy Drivesille työnjohtajaa Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vuoden loppuun mutta jatko on mahdollinen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Työnjohtajana vastaat tuotantoalueen kokoonpanolinjojen työnjohdosta. Toimit esihenkilönä noin 25:lle tuotantotyöntekijälle varmistaen työn sujuvuuden sekä työturvallisuuden. Toivomme, että annat oman panoksesi myös tuotannon toiminnan kehittämiseen. Työskentelet 2-vuorossa pääsääntöisesti aamuvuorossa ja viikoittainen työaikasi on 37,5h.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi insinööriopiskelijalle, vastavalmistuneelle tai teollisuuden tuotantokokemusta omaavalle henkilölle, joka haluaa kehittyä työnjohdon tehtävissä. Tärkein ominaisuutesi tehtävässä menestyäksesi on aktiviinen ja oma-aloitteinen asenne, sekä kyky ohjata työntekijöitä innostavalla otteella. Aiempi kokemus vastaavista työnjohdon tehtävistä on eduksesi.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen työtehtävässä suoriutumiseen.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona Engineeringin seniorikonsultti Katri Hyppäseen numerossa +358 50 439 9785. Tavoitettavissa arkisin klo 9-15. Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla, joten hae tehtävää pian oheisen linkin kautta. Työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 29.07.2024 20:59 mennessä.

ABB Oy Drives

ABB on taajuusmuuttajien valmistuksessa markkinajohtaja. ABB:n Drives-liiketoimintalinja Suomessa kehittää ja valmistaa pienjännitteisiä taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä ohjelmistotyökaluja kaikkiin sovelluksiin ja teollisuudenaloille maailmanlaajuisesti. Helsingin tehdas on ABB:llä taajuusmuuttajien tuotekehityksen johtava yksikkö.Vuonna 2015 ABB:n asentama taajuusmuuttajakanta säästi sähköä 441 terawattituntia, mikä vastaa yli 110 miljoonan eurooppalaisen kotitalouden vuosittaista sähkönkulutusta. Jos tämä sähkö olisi tuotettu fossiilista polttoainetta käyttävissä voimalaitoksissa, ABB:n taajuusmuuttajat olisivat vähentäneet hiilidioksidipäästöjä 370 miljoonaa tonnia, mikä vastaa yli 90 miljoonan ajoneuvonvuosittaisia päästöjä.Maailmanlaajuisesti ABB:n taajuusmuuttajabisnes työllistää 6000 henkilöä yli 80 maassa. Pitäjänmäen tehtaalla Helsingissä työskentelee noin 1300 henkilöä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.



Source link