Full Stack -kehittäjä, Alma Media – Tampere


Etsimme kokenutta Full Stack -kehittäjää vahvistamaan Alman digimainonnan kehityksen Ad Tech –tiimiä. Tiimimme tehtävänä on vastata Alman digimainonnan järjestelmien toimivuudesta, ylläpidosta sekä kehittää uusia ja innovatiivisia mainonnan ratkaisuja. Tule mukaan rakentamaan digitaalisen mainonnan tulevaisuutta Suomen suurimmilla mediasivustoilla ja –sovelluksissa, jotka tavoittavat yli 80 prosenttia suomalaisista.

 

Toimit osana tiimiä, joka kehittää mainonnan teknologiaa, mainostuotteita ja tekoälypohjaisia ratkaisuja yhdessä muiden Alman kehitystiimien kanssa. Ydintiimisi on kiinteä, mutta kehitettävän tuotteen mukaan eri rooleissa toimivia työkavereita on useissa tiimeissä, jonka vuoksi hyvät sosiaaliset taidot ovat tehtävässä tärkeät.

 

Työssäsi kirjoitat TypeScriptillä kirjastokoodia, jota käyttävät kaikki Alman palvelut. Tämä tarkoittaa esimerkiksi integraatioiden rakentamisesta eri järjestelmien välille ja järjestelmäkumppaneiden tarjoamien uusien ominaisuuksien käyttöönottoa. Luot ja ylläpidät CDK:lla rakennettuja rajapintoja, joita käytetään uusien mainostuotteiden taustalla tarjoten korkean automatisaation tason. Kokonaisuus on kompleksinen, joten halu ymmärtää asioita syvällisesti on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta.

Toivomme, että sinulla on vahva hands on -asenne tekemiseen ja halu oppia uutta vie sinua jatkuvasti eteenpäin. Koodisi on modulaarista, uudelleen käytettävää ja järkevästi ylläpidettävää. Ymmärrät myös DevOpsin merkityksen kokonaisuudessaan. Kokeneena osaajana haluat myös mentoroida muita tiimiläisiä, sekä osallistua järjestelmien suunnitteluun toteutuksen lisäksi. Huolehdit teknisten ratkaisuiden toimivuudesta, tietoturvasta ja kestävästä elinkaaresta.

 

Tehtävässä menestymiseksi odotamme sinulta löytyvän osaamista seuraavista:

  • Microservices- / Serverless -arkkitehtuurit
  • Pilviympäristöt: AWS, GCP
  • CDK
  • React / React Native
  • TypeScript, JavaScript, Node.js
  • noSql- ja relaatiotietokannat
  • REST / GraphQL
  • Design systems

 

Ketterässä tuotekehitystiimissä haluamme toteuttaa modernia tuotekehitystä ja ylläpitää kokeilemisen kulttuuria. 

 

Tarjoamme nopeasti kehittyvän ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset laaja-alaisesti hyödyntämään osaamistasi. Työssäsi pääset vaikuttamaan mihin suuntaan haluat omaa osaamistasi kehittää. Viikoittaiset teknologiakoulutukset tukevat osaamisesi kehittymistä. Lisäksi saat työsi tueksi monipuolisten asiantuntijoiden joukon ja Alman laajan kehittäjien yhteisön, joka auttavat sinua menestymään roolissasi.

 

Alma työnantajana

Meille almalaisille tärkeitä asioita ovat rohkeus, yhteistyö ja ystävällinen kulttuuri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Muuttuvassa liiketoimintaympäristössämme tarvitaan rohkeutta. Rohkeutta haastaa, kokeilla rajoja ja uudistua.

Meille rohkeus ei tarkoita vain suuria sankaritekoja, vaan myös pieniä arkipäiväisiä asioita: kun uskallat sanoa mielipiteesi, tehdä asioita uudella tavalla, kokeilla ja epäonnistua. Uutta kasvua luodaksemme tarvitsemme rohkeutta. Ja rohkeus kasvaa parhaiten yhdessä. 

Lupauksemme sinulle 

  • Ystävällinen kulttuuri, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet: Luotamme toisiimme ja annamme vastuuta ja vapautta työhön. 
  • Merkityksellinen ja vaikuttava työ: Tuotteemme ovat tunnettuja ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin. Niihin luotetaan elämän tärkeitä valintoja tehdessä
  • Mahdollisuus kasvaa: Kannustamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja oppimaan. Oman osaamisen kehittyminen on taattua, kunhan annat sille rohkeasti mahdollisuuden.

 

Alman tarjoamista työsuhde-eduista sekä siitä, millaista meillä on olla töissä, voit lukea lisää täältä: https://www.almamedia.fi/tyopaikat/

 

Työskentelemme monipaikkaisesti ja joustavasti sekä etänä että viihtyisissa tiloissamme Tampereella ja/tai Helsingissä. Toimipisteemme ovat esteettömiä.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa ja tule osaksi kasvutarinaamme! Hae tehtävää 4.8.2024 mennessä.

 

Alma Media on kansainvälinen ja voimakkaasti uudistuva yhtiö, sekä mielenkiintoinen työpaikka monenlaiselle osaajalle. Tänä päivänä liiketoimintamme keskittyy median lisäksi markkinapaikkoihin ja rekrytointiin. Meillä on yhteensä yli sata tuotetta ja palvelua, joita kehitämme pääsääntöisesti itse. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Ulkomailla liiketoimintamme koostuu rekrytointipalveluista ja palvelemme asiakkaita Alma Career -brändillä.



Source link