Kehityskoordinaattori, SeaPack Oy, Merikarvia, SeaPack Oy – Merikarvia


Etsimme energistä ja oppimishaluista henkilöä monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin SeaPack Oy
Merikarvialle! Toimit kehityskoordinaattorina, jossa pääset kehittämään, ylläpitämään ja parantamaan yrityksen järjestelmiä sekä työturvallisuutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa ja kasvaa yhdessä dynaamisen ja innovatiivisen tiimin kanssa! Jos kiinnostuit, hae alta nopeasti, sillä etenemme heti sopivien kandidaattien kanssa!

Tehtävänkuvaus

Roolissasi vastaat muun muassa työsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä kehitysprojektien vetämisestä ja koordinoinnista. Lisäksi kirjoitat ohjeistuksia ja suunnitelmia, ylläpidät työpaikan järjestelmiä sekä kehität laatujärjestelmää. Työsi sisältää myös uusimpien direktiivien soveltamisen käytännön työhön, eri tehtävien läpikäymisenn työntekijöidemme kanssa aktiivisesti sekä suunnitelmien jalkauttamisen. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja omalla osaamisella sekä mielenkiinnon kohteilla voi vaikuttaa työtehtäviin. Sinulla on mahdollisuus tulevaisuudessa kasvaa kehityspäällikön rooliin, ja ottaa suurempaakin vastuuta yrityksen toimintojen kehittämisestä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää työpaikan toimintaa omalla osaamisellasi
  • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joissa pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi
  • Mahdollisuus kehittyä ja oppia uusia taitoja eri osa-alueilla

Työtehtävät

  • Prosessien haltuunotto ja koordinointi
  • Tuotannon kehitysprojektien koordinointi
  • Työsuojelun ja työturvallisuuden kehittäminen
  • Ohjedokumenttien ylläpitäminen ja päivittäminen tuoreimpaan tietoon

Etsimme

  • Tehtävään sopiva tekninen korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito
  • Oma-aloitteinen ja motivoitunut ote työtehtäviin
  • Motivaatio ja kiinnostus oppia uusia asioita

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

SeaPack Oy:n tuotannolla ja henkilöstön osaamisella on pitkät perinteet. Toiminnan ja tuotantolaitoksen rakentamisen Merikarvialle käynnisti maineikas Oy W. Rosenlew Ab jo vuonna 1974, minkä jälkeen on nähty monia laajennuksia ja muita järjestelyitä. Nykytilansa Seapack Oy vakiinnutti vuonna 2020 ja on Sauplast Oy:n tytäryritys ja oleellinen teollinen toimija sijaintipaikkakunnallaan, Merikarvialla, joka sijaitsee hyvällä paikalla tuotteiden toimittamiseen ympäri Suomea tai vaikka muihin Pohjoismaihin. Tuotannon pääpaino on kierrätyksessä ja kiertotalouden periaatteissa. Yrityksellä on oma uusiointilaitteisto ja se hankkii kierrätysmuovia markkinoilta valmistaen muovikasseja ja -pakkauksia teollisuuteen. Tuotteet soveltuvat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja lähes kaikkia tuotteita valmistetaan tilauksesta painettuna sekä biohajoavana. Pääosa käytettävästä raaka-aineesta on kierrätysmateriaalia teollisuudesta ja kotitalouksilta. SeaPack Oy:n oma kokemus, osaaminen ja tuotekehitys sekä yhteistyö emoyhtiön kanssa luo toimitusvarmuutta ja hyvän pohjan asiakkaiden luottamukselle.Tuotamme avainlipputuotteita ja työllistämme lähialueen osaajia.



Source link