Intraday Trader, UPM Energy, Tampere, UPM Energy Oy – Tampere


Onko sinulle luonnollista pitää lankoja käsissä? Meillä on nyt avoinna erinomainen mahdollisuus henkilölle, joka etsii uusia haasteita vesivoiman ja fyysisten sähkömarkkinoiden parista.Tässä roolissa pääset työskentelemään Suomen toiseksi suurimman sähköntuottajan toiminnan ytimessä! Hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa nopeasti!

Tehtävänkuvaus

Intraday Traderina UPM Energyllä operoit etänä 23 vesivoimalaitosta ympäri Suomen, hallitset UPM:n sähkötaseita ja käyt kauppaa päivänsisäisillä markkinoilla.

Työtä tehdään vuorotyössä, joka sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja, eli odotamme sinulta valmiutta työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi
”Erinomainen mahdollisuus henkilölle, joka etsii uusia haasteita vesivoiman ja fyysisten sähkömarkkinoiden parista. Arvostamme avointa kommunikointia, positiivista asennetta ja itsenäistä työskentelykykyä. Meillä on kannustava ja positiivinen ilmapiiri ja autamme kollegoita kaikissa tilanteissa. Työssä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai pidempään jo sähkömarkkinoiden parissa työskennellyt. Odotan innolla sinua tiimiimme!” – Teemu Kerttula, Manager, Intraday Trading, Optimization & Physical Trading

Ote muutaman vuoden takaa: ”The control room team keeps the lights on”

Miksi valita UPM?

Mielekäs työ

  • Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta
    Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit
  • Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet

  • Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu Ihmisistä ja Ympäristöstä

  • Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat sekä ihmisistä että ympäristöstä huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Työtehtävät

  • UPM:n sähkötaseiden hallinta
  • Kaupankäynti päivänsisäisillä markkinoilla
  • UMM-markkinailmoituksien julkaiseminen REMIT-asetuksen mukaisesti
  • Viestintä ja yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa (mm. vesivoimalaitosten kunnossapitäjien ja UPM paperitehtaiden kanssa)

Etsimme

  • Korkeakoulututkinto, tekninen, tai sinulla on kiinnostusta teknistä alaa kohden
  • Suomen sekä englannin kielitaito
  • Aikaisempi kokemus tai tuntemus pohjoismaisista sähkömarkkinoista tai muusta relevantista osa-alueesta on eduksi.
  • Valmius tehdä jatkuvaa 3-vuorotyötä

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Paineensietokykyinen – Kyky koordinoida useita asioita samanaikaisesti
  • Itseohjautuva, aktiivinen ja oma-aloitteinen
  • Päätöksentekokykyinen – pystyt tekemään päätöksiä paineen alla
  • Vakaa – pysyt rauhallisena myös kiireen keskellä

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

UPM Energy on Suomen toiseksi suurin sähköntuottaja. Sähköntuotannon lisäksi toimintaamme kuuluu fyysisen sähkön ja sen johdannaisten kauppa. Kokemuksen tuoma ymmärrys teollisesta kulutuksesta sekä tehokas, vähäpäästöinen sähköntuotanto tarjoavat yhtiölle ainutlaatuisen aseman markkinoilla. Yhtiössä työskentelee noin 70 energia-alan ammattilaista, jotka toimivat Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan markkinoilla. UPM Energy -liiketoiminta-alueen lisäksi UPM-konsernilla on energiatuotantoa myös muissa liiketoiminnoissa. Sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitokset (CHP) sekä pienet vesivoimalaitokset sijaitsevat paperi-, sellu-, puutavara- ja vaneritehdasalueilla, ja ne palvelevat ensisijaisesti paikallisia tehtaita. UPM-konsernin kokonaistuotantokapasiteetti muiden yhtiöiden osakkeet mukaan lukien on 3 300 MW.



Source link