Kahvilatyöntekijöitä Kulmakonditoriaan, Eezy Henkilöstöpalvelut – Riihimäki


KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ KULMAKONDITORIAAN

Haemme Hyvinkäälle, Mäntsälään sekä Riihimäelle kahvilatyöntekijöitä. Tässä työssä pääset loistamaan salissa asiakaspalvelutaidoillasi tai näyttämään kyntesi keittiön puolella. Työnkuva pitää sisällään kahvilan avustavia tehtäviä, kassatarjoilua sekä kahvilatuotteiden valmistusta, oman osaamisesi mukaan. 

Etsimme keikkatyöntekijöitä, jolloin vuorot voit valita itse. Mahdollisuus myös työllistyä kokoaikaisesti.
Työvuoroja on tarjolla kahvilan aukioloaikojen puitteissa (ma-la klo 9-21 sekä pyhinä klo 10-20), kesällä aukioloajat pidemmät ja sijoittuvat klo 7-23 väliselle ajalle. 

———-

Mitä odotamme hakijalta

Voit olla uraasi aloittava tai jo alalta kokemusta kerännyt konkari. Erityisenä etuna on kassakone ja/tai keittiö puolen osaaminen.

Etsimme tehtävään asiakaspalvelutaidot omaavaa henkilöä, kuka nauttii niin asiakaskohtaamisista kuin käsillä tekemisestäkin. Sinulla ei hyydy hymy kiireenkään keskellä ja pidät asiakaskohtaamisia arvokkaina. Olet heittäytymiskykyinen ja oma-aloitteinen. 

Eduksi on kaupallisen- tai ravintola-alan koulutus, sekä hygienia- ja anniskelupassi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja iloinen työote! Työkieli on suomi, joten edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Mikäli asiakaspalvelu sujuu myös muilla kielillä, on tämä aina plussaa.

———-

Mitä tarjoamme ja palkka

Tarjoamme sinulle joustavan työpaikan herkullisten tuotteiden parissa.

Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimusta, jossa otetaan huomioon aikaisempi kokemus.

Tässä työpaikassa pääset mukavaan porukkaan vilkkaaseen kahvilaympäristöön!

——–

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

——–

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Hyvinkää & Mäntsälä

Iida Rantanen

HR-Koordinaattori

0449701693

[email protected]

Riihimäki

Anni Tuomi

HR-Koordinaattori

0403075706

[email protected]



Source link