Maankäyttöpäällikkö, Fortum – Espoo | Jobly


Company description:

Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

Job description:
 

Tehtävästä 
Fortum Corporate Real Estate (CRE) on konsernin kiinteistöjen ohjausyksikkö. CRE:n tehtävänä on tukea liiketoimintaa keskitetysti kiinteistöihin liittyvissä asioissa kuten kaavoitus, luvitus, asset management, kiinteistötransaktiot, kiinteistö- ja paikkatieto, facility- sekä workplace management. CRE tuottaa kiinteistöstrategian mukaisesti toimitilaratkaisuja eri maissa ja vastaa konsernitasolla kiinteistöjen hallinnoinnista. 

Haemme CRE tiimiin lisävahvistukseksi Maankäyttöpäällikköä. Tehtävänäsi on ohjata maankäyttöä sekä hallinnoida kiinteistöomaisuutta ja samalla tukea liiketoimintaa erinäisissä kiinteistöihin liittyvissä tehtävissä.

 

Toimenkuvaan kuuluvat

  • Kiinteistöselvitykset ja -analyysit: Suoritat kattavia kiinteistöselvityksiä ja analysoit tietoja kauppahintojen, markkinatilanteen ja muiden olennaisten tekijöiden perusteella.
  • Asemakaavoitukseen liittyvät tehtävät: Osallistut ja tuet asemakaavoituksen prosesseja yhteistyössä kaavoituksen asiantuntijoiden kanssa.
  • Maankäyttösopimukset: Valmistelet ja hallinnoit maankäyttösopimuksia varmistaen niiden lainmukaisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden.
  • Rasite-, yhteisjärjestely- ja hallinnanjakosopimukset: Laadit ja neuvottelet erilaisia sopimuksia liittyen kiinteistöjen hallintaan ja käyttöön.
  • Päätöksentekovalmistelu: Valmistelet päätöksiä tukien niiden pohjalta tehtävää hallinnollista ja operatiivista toimintaa.

Muut tehtävät

  • Lunastusmenettelyt: Hallitset kiinteistöjen lunastusmenettelyt ja varmistat niiden asianmukaisen toteuttamisen.
  • Kauppahinta-analyysit: Suoritat syvällisiä analyysikauppahinnoista ja markkinatilanteista, tukien liiketoiminnan strategisia päätöksiä.
  • Kiinteistöomaisuuden ylläpito paikkatietosovelluksessa: Hallinnoit ja päivität kiinteistö- ja maankäyttötietoja paikkatietosovellusten avulla, huolehtien tietojen ajantasaisuudesta ja tarkkuudesta.
  • Paikkatietosovelluksen kehittämisen ohjaaminen: Ohjaat ja kehität paikkatietosovelluksia, luoden tehokkaampia työskentelytapoja ja hyödyntäen uusimpia teknologisia mahdollisuuksia.

Kiinteistöomistajan edustajana

  • Kuulemiset: Toimit kiinteistöomistajan edustajana maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvissä kuulemisissa.
  • Lausuntojen laatiminen: Laadit lausuntoja erilaisiin kaavoitus- ja maankäyttöhankkeisiin.
  • Katselmukset: Osallistut katselmuksiin ja teet niihin liittyviä selvityksiä.
  • Lainhuuto ja vuokrasopimusten rekisteröinti: Hallitset lainhuutojen ja vuokrasopimusten rekisteröintiä sekä sopimushallintaa varmistaen niiden lainvoimaisuuden ja ajantasaisuuden.

Työnkuva on monipuolinen ja sitä tarkennetaan valitun hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

 

Mitä odotamme sinulta 
Sinulla on soveltuva maanmittausalan ammattikorkeakoulu- tai vastaava tutkinto sekä 5-10 vuoden kokemus maanomaisuuden hallintaan liittyvistä tehtävistä. Olet käyttänyt ArcGIS Pro -ohjelmistoa ja voit hyödyntää sen työkaluja tehokkaasti työssäsi. Sinulla on kokemusta kiinteistöjen lunastusmenettelyistä ja niiden hallinnasta. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin sekä kykenet toimimaan itsenäisesti ja pitkäjänteisesti sekä priorisoimaan työtäsi. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä onnistuaksesi tehtävässä ja toimiessasi eri yksiköiden sekä organisaatioiden kanssa. Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta hallitset myös englannin kielen sujuvasti.

 

Tarjoamme sinulle
Me Fortumilla uskomme parempaan tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana sen muovaamisessa. Meiltä löydät turvallisen työympäristön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään osana asiantuntevaa yhteisöä. Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut, joustavan työajan, sekä mahdollisuuden etätyöhön. Olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.
 
Lue lisää eduistamme, sekä työskentelystä Fortumilla täältä: Työskentely Fortumilla.

 

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 18.6.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Real Estate, Mika Rainemaa puhelimitse +358 40 617 6644 tai sähköpostitse [email protected], sekä Real Estate Manager, Lasse Rantanen puhelimitse +358 40 551 7339 tai sähköpostitse [email protected].

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 
 

Salary To define
 



Source link