Sähkösuunnittelija, Hepacon Oy – Helsinki


Hepacon on yksi Suomen suurimmista, vain omien työntekijöidensä omistuksessa olevista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Yrityksemme on nuorekas, aikaansaava ja tulevaisuuteen tähtäävä. Kestävän kehityksen periaatteet ja yhteiskuntavastuu ovat meille tärkeitä.

Hepaconilla työskentelee 85 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa. www.hepacon.fi

Oletko kiinnostunut sähkösuunnittelijan urasta? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten hankkeiden parissa? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle hyviä uutisia!

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Meillä pääset osaksi reilun parinkymmenen hengen sähkösuunnitteluosastoamme, jossa työskentelemme monipuolisten hankkeiden parissa. Tällä hetkellä suunnittelukohteet pitävät sisällään mm. liiketiloja, kouluja, elintarviketuotantolaitoksia sekä asuinrakennuksia. Tehtävässä vastaat pääasiassa kiinteistöjen sähkösuunnittelusta ja teet tarvittaessa myös muita asiantuntijatehtäviä. Voit halutessasi tutustua sähkösuunnittelun esimerkkireferenssikohteisiimme http://www.hepacon.fi/palvelut/sahkosuunnittelu/.

Mitä toivomme sinulta?

Voit hyvin olla urasi alkuvaiheessa, mutta odotamme sinulta sähköteknistä tutkintoa (esim. sähköinsinööri) sekä aitoa halua ja kiinnostusta kehittyä sähkösuunnittelijana. Menestyäksesi tehtävässä, osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä, jossa jatkuvasti opitaan toisilta. Olet työskentelyotteeltasi huolellinen, joustava ja tunnollinen. Toivomme, että käytät sujuvasti erilaisia suunnitteluohjelmia (esim. AutoCAD ja MagiCAD) ja katsomme eduksi myös mallinnusosaamisen.

Mitä me Hepaconilla tarjoamme sinulle?

Hepacon on työntekijöidensä näköinen ja meillä työntekijät viihtyvät pitkään. Erilaiset ihmiset muodostavat meillä toimivan ja rennon kokonaisuuden. Autamme toisiamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset kartuttamaan kokemustasi monella eri osa-alueella. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä. Tämä pitää sisällään mm. osaamisesi jatkuvaa päivittämistä sekä tarvittaessa virallisten pätevyyksien hankintaa. Tarjoamme sinulle kuukausipalkan lisäksi erinomaiset työsuhde-edut aina viikoittaisesta hierojasta laajaan vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen.

Hakeminen meille on helppoa!

Hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti. Täytä hakulomake viimeistään 31.7.2024, niin olet mukana hakuprosessissamme. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Pyrimme tekemään työntekijävalinnat kesän aikana, viimeistään elokuussa 2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WeCon Oy:n kanssa. Lisätietoja hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä WeCon Oy:n Esa Riikoselta p. 040 076 2227 tai Laura Willbergiltä p. 050 586 2769. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.



Source link