Machine Safety Expert, AMADA Automation, Pietarsaari, AMADA Automation Europe Oy – Pietarsaari


Etsimme nyt motivoitunutta ja teknisen taustan omaavaa Machine Safety Expertia asiakkaallemme AMADA Automation Europelle Pedersöreen. Tässä roolissa vastaat turvallisuustoimenpiteiden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä teet teknistä dokumentointia koneiden turvallisuudesta.
Mikäli turvallisuus ja laatu-asiat ovat lähellä sydäntäsi, ja sinulla on tekninen tausta ja työelämäkokemusta – saatat olla etsimämme henkilö! Hae heti tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävänkuvaus

AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista, ja AMADA Automation Europe on konsernin suurin automaatiokoneiden toimittaja Euroopassa. Machine Safety Expertin roolissa toimit turvallisuusasiantuntijana tiimissä, missä vastuullesi kuuluu kehittämiemme koneiden turvallisuuskäytäntöjen, ohjeiden tarkistus sekä dokumentointi. Mikäli sinulla on teknillinen tausta (esimerkiksi sähköinsinööri), olet kiinnostunut koneturvallisuudesta ja olet sosiaalinen, aikaansaava tekijä, tämä on hetkesi!

Työtehtävät:

  • Turvallisuuskäytäntöjen ja -ohjeiden toteutus
  • Riskien arviointi ja tarvittavien toimenpidesuunnitelmien tekeminen
  • Yhteistyö muiden asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa
  • Tekninen dokumentointi

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Mukavan ja kannustavan työympäristön

Meillä saat parhaat osat kahdesta maailmasta – työpaikan, jolla on selkeä sidos paikallisyhteisöön ja jossa samalla pääset mukaan AMADAn kaltaisen konsernin tarjoamiin kehitysmahdollisuuksiin.

Etsimme

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sähköinsinööri tai muu tekninen tutkinto)
  • Aikaisempaa kokemusta koneturvallisuusasiantuntijan tehtävistä, mielellään teollisuusympäristössä
  • Tuntemus kansallisista ja kansainvälisistä turvallisuusstandardeista ja -säädöksistä
  • Hyvät ongelmanratkaisu- ja kommunikaatiotaidot
  • Kyky työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • Sujuva englannin kielen taito, suomen ja ruotsin kielitaito nähdään etuna

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

AMADA Automation Europe, tai AAE, on osa globaalia AMADA-konsernia. AMADA on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista. Me, AAE, olemme konsernin suurin automaatioratkaisujen valmistusyksikkö Euroopassa. AMADA perustettiin vuonna 1946 ja se on nykyään yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista, mm. taivutuskoneet sekä lävistys- ja laserleikkauskoneet. Me, AAE:lla, kehitämme ja valmistamme täydentäviä automaatioratkaisuja konsernin lävistys- ja laserleikkauskoneisiin. Suurin osa tuotannostamme viedään pääasiassa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Meitä on noin 200 työntekijää ja pääkonttorimme on Pännäisten tehtaan yhteydessä.



Source link